Nie można wyświetlić tego widżeta.

gdzie jest gadzet

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 3
  • 0

gdzie jest gadzet

Oszuści do potegi !!! w czerwcu dzwoniła babka z infolini orange zgodziłem sie ne przedłuzenie umowy, potem znalazłem w sieci ze przysługuje mi gadzet, nie podpisałem umowy przy kurierze. Na stronie przedłuzyłem umowe i podpisałem a oni mnie tak w konia dalej zrobili!! to była moja ostatnia umowa z orange, ale walczył bedę dalej o ten gadzet bo jestem z nimi juz 6 rok a oni mnie tak potraktowali 😞

Anonim

Nie dotyczy

gdzie jest gadzet

@robep22 teraz obejrzałem załączony przez Ciebie dokument...zamówienie przez Internet.....ciekawe.......przykro mi to stwierdzić ale może być problem. Ech.......szkoda mi Ciebie. Ale nie poddawaj się 😜 Złożenie ponownego pisma nie zaszkodzi, zawsze możesz też odwołać się ponownie. 

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

gdzie jest gadzet

Też mam problem z otrzymaniem gadżetu smartphone Orange Rise 31. W sumie minęło już 60 dni od kiedy podpisałem aneks do neostrady i dalej go nie otrzymałem. Złożyłem trzy reklamacje. W odpowiedzi na jedną z nich otrzymałem informację, że na gadżet trzeba czekać 30 dni, ale nie kalendarzowych tylko roboczych!!! W kolejnej odpowiedzi stwierdzili, że jednak chodziło o kalendarzowe, kombunują jak koń pod góre 😄 Sprawa w końcu trafiła do Rzecznika Praw Konsumenta i Orange powiedziało, że wysyła gadżet i w ciagu 14 dni go otrzymam. Ludzie, mamy XXI wiek!!! Chyba tego smartphona bryczką wiązą, że to ma tyle trwać... Znowu Orange naciąga i kombinuje, w sumie z 30 dni zrobiło się 75 dni, a i tak jeszcze nie wiem czy go dostanę. Mam już taką sytuację z Orangem nie pierwszy raz, ale wiem juz napewno, że ostatni 😄 Orange przejrzyj na -  oczy osiągasz skutek odwrotny od zamierzonego!!!

Zespół Nasz Orange
  • 2994
  • 12721
  • 151

gdzie jest gadzet

robep22 napisał:

Na stronie przedłuzyłem umowe i podpisałem a oni mnie tak w konia dalej zrobili!! to była moja ostatnia umowa z orange, ale walczył bedę dalej o ten gadzet bo jestem z nimi juz 6 rok a oni mnie tak potraktowali 😞

Szkoda, że autor nie podzielił się dalszymi informacjami nt. rezultatu swojego odwołania od reklamacji...

@del myślę, że Twoja histora zakończy się happy endem Emotikon: Szczęśliwy. Jeśli dobrze zrozumiałem Twoją historię, to zasadność dostarczenia samego gadżetu nie była podważana - a problem bardziej dot. terminów. Eh... :-(. Mam nadzieję, że gadżet - jak już dojdzie - będzie Ci dobrze służył Emotikon: Szczęśliwy.

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 3
  • 0

gdzie jest gadzet

nie dostałem nic, stweirdzili ze podczas rozmowy nie było mowy o gadzecie, a jedyna opcja sie nagrana rozmowa, moge sie o nia ubiegac ale musze pisac pisma i wtedy wysla rozmowe z konsultantem. to była moja ostatnia umowa z orange, jestm klientem juz kilka dobrych lat w oni tak mnie potraktowali

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

gdzie jest gadzet

Ile trzeba czekać na gadzet ??

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2131
  • 6073
  • 201

gdzie jest gadzet

Jaki? Zazwyczaj do 30 dni.

Pracuję w Orange
  • 60
  • 44
  • 6

gdzie jest gadzet

Minimum 14 dni od zawarcia umowy na odległość - Klient ma 14 dni na odstąpienie. Zwykle wysyłka jest właśnie między 14 a 30 dniem. Max 30 dni oczywiście.

Jak wcześniej - czas liczymy od wejścia umowy/aneksu w życie.

Napisz o jakim gadżecie mowa. Spróbuję pomóc.