- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak uzyskać dostep do bilingu nr kom zarejestrowanego na siebie w abonamecie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@XX1, prowadźmy dyskusję tu, a nie na priv. Bo to nic tajemnego.
Jak przez internet to zrobić jest info tu http://www.orange.pl/kid,4004330356,id,4004338190,title,Jak-sprawdzic-wykaz-polaczen-w-ofercie-na-ab... (ale jak nie masz założonego konta ani komórki przy sobie bo mają żona, to może być problem).
Drugi sposób:
- zadzwoń na 510100100 i połącz się z opcją faktury i płatności (czy coś podobnego), poproś o weryfikację, orange oficjalnie bilingi nazywa "rachunek szczegółowy" - wysyłka na maila jest za darmo o ile jesteś klientem indywidualnym, a nie biznesowym. Wysyłka papierowa jest płatna. Dogadaj się z doradcą za jaki okres, musi się on pokrywać z okresem jakiejś już wystawionej faktury, jest możliwość do 12 miesięcy wstecz
Trzeci sposób:
- napisz jutro na czacie http://orange.pl/kontakt (bo dziś już za późno) - podobnie jak wyżej
Historii połączeń przychodzących nie otrzymasz, ale z wychodzącymi nie ma problemu.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
Tel ma zona juz nie aktywny bo zablokowałem, przed chwila gosc w biurze obsugi mi mowi ze musze isc na policje by uzyskac biling tel ktorego umowa jest na mnie;/ chore normalnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
Jak dobrze pamietam to tylko były wychodzace do kogo kiedy i jaki czas połaczenie nie wiem jak z esami. Jak uzyskam?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@XX1, prowadźmy dyskusję tu, a nie na priv. Bo to nic tajemnego.
Jak przez internet to zrobić jest info tu http://www.orange.pl/kid,4004330356,id,4004338190,title,Jak-sprawdzic-wykaz-polaczen-w-ofercie-na-ab... (ale jak nie masz założonego konta ani komórki przy sobie bo mają żona, to może być problem).
Drugi sposób:
- zadzwoń na 510100100 i połącz się z opcją faktury i płatności (czy coś podobnego), poproś o weryfikację, orange oficjalnie bilingi nazywa "rachunek szczegółowy" - wysyłka na maila jest za darmo o ile jesteś klientem indywidualnym, a nie biznesowym. Wysyłka papierowa jest płatna. Dogadaj się z doradcą za jaki okres, musi się on pokrywać z okresem jakiejś już wystawionej faktury, jest możliwość do 12 miesięcy wstecz
Trzeci sposób:
- napisz jutro na czacie http://orange.pl/kontakt (bo dziś już za późno) - podobnie jak wyżej
Historii połączeń przychodzących nie otrzymasz, ale z wychodzącymi nie ma problemu.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
1) połączenia wykonywane w Polsce, numery smsów - data, godzina, numer, koszt (bez treści smsa)
2) w roamingu - połączenia odebrane, wykonywane, numery smsów - data, godzina, koszt (z numerami zależy od operatora roamingowego)
3) data i godzina połączeń z netem
4) inne płatne usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
Sorczak dzis tu wszedłem 1 raz bo mnie dwuch gosci zdenerwoało lekko nie moge panu pomuc. Narazie dziekowa sprawdze te opcje i bo fakt pozno.Jak co to odezwe sie jutro
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
biling rozmów
A jak chcesz połączenia z ostatnich dni (po wystawieniu ostatniej faktury), to niestety to możliwe jest tylko przez internet (ale jak nie masz tej komórki przy sobie, to będzie ciężko).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »