- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jako drugi dokument wybrałam potwierdzenie płatności fakltury
Spłacam telefon na raty w Santanderze. Nie przychodzą mi rachunki a w banku otrzymałam jedeynie harmonogram spłat - ile zapłaciłam , ile jeszcze zostało do zapłacenia , to że nie zalegam z ratami i moje dane osobowe .
Potwierdzenie płatności - wydrukowane potwierdzenia przelewów na w/w umowe ( numer umowy ten sam co na harmonogramie) , te same dane osobowe co na harmonogramie .
czy to wystarczy ? kurier to przyjmie ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie masz ostatniego zapłaconego rachunku za prąd, gaz, czynsz, telefon abonamentowy ? Takie potwierdzenie może nie przejść.
Przed przyjazdem kuriera przygotuj poniższe dokumenty:
1. dowód osobisty do przedstawienia kurierowi
2. dodatkowo jeden z poniższych dokumentów (kopie lub oryginał), którą będziesz musiał przekazać kurierowi:
- rachunek za czynsz / odcinek z książeczki czynszowej
- rachunek / faktura albo odcinek (z książeczki opłat) potwierdzający stałe opłaty za energie elektryczna
- rachunek / faktura albo odcinek (z książeczki opłat) potwierdzający stałe opłaty za gaz
- rachunek / faktura za telefon stacjonarny lub komórkowy
- rachunek / faktura za TV kablowa lub cyfrowa
- rachunek / faktura za internet
- wyciąg bankowy (koniecznie z logo banku lub pieczątka banku i podpisem pracownika banku)
- potwierdzenie przelewu (koniecznie z logo banku lub pieczątka banku i podpisem pracownika banku)
- kopia ważnej legitymacji emeryta/rencisty
- kopia ważnej legitymacji studenckiej
- oryginał zaświadczenia o zatrudnieniu nie starszy niż 1 miesiąc
Rachunek / wyciąg / potwierdzenie przelewu nie może być starsze niż 3 m-ce oraz musi zawierać Twoje dane (imię, nazwisko i adres).
Potwierdzenie przelewu musi dodatkowo zawierać:
- dane nadawcy przelewu wraz z numerem rachunku bankowego nadawcy, nazwę banku
- dane odbiorcy przelewu wraz z numerem rachunku bankowego odbiorcy, nazwę banku
- kwotę przelewu
- tytuł przelewu - z zaznaczeniem, że jest to opłata za prąd, gaz, czynsz, telefon, TV kablową/cyfrową lub internet (operacja wychodząca) - potwierdzenie innych operacji nie będzie honorowane
- datę przelewu (datę księgowania, realizacji)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie masz ostatniego zapłaconego rachunku za prąd, gaz, czynsz, telefon abonamentowy ? Takie potwierdzenie może nie przejść.
Przed przyjazdem kuriera przygotuj poniższe dokumenty:
1. dowód osobisty do przedstawienia kurierowi
2. dodatkowo jeden z poniższych dokumentów (kopie lub oryginał), którą będziesz musiał przekazać kurierowi:
- rachunek za czynsz / odcinek z książeczki czynszowej
- rachunek / faktura albo odcinek (z książeczki opłat) potwierdzający stałe opłaty za energie elektryczna
- rachunek / faktura albo odcinek (z książeczki opłat) potwierdzający stałe opłaty za gaz
- rachunek / faktura za telefon stacjonarny lub komórkowy
- rachunek / faktura za TV kablowa lub cyfrowa
- rachunek / faktura za internet
- wyciąg bankowy (koniecznie z logo banku lub pieczątka banku i podpisem pracownika banku)
- potwierdzenie przelewu (koniecznie z logo banku lub pieczątka banku i podpisem pracownika banku)
- kopia ważnej legitymacji emeryta/rencisty
- kopia ważnej legitymacji studenckiej
- oryginał zaświadczenia o zatrudnieniu nie starszy niż 1 miesiąc
Rachunek / wyciąg / potwierdzenie przelewu nie może być starsze niż 3 m-ce oraz musi zawierać Twoje dane (imię, nazwisko i adres).
Potwierdzenie przelewu musi dodatkowo zawierać:
- dane nadawcy przelewu wraz z numerem rachunku bankowego nadawcy, nazwę banku
- dane odbiorcy przelewu wraz z numerem rachunku bankowego odbiorcy, nazwę banku
- kwotę przelewu
- tytuł przelewu - z zaznaczeniem, że jest to opłata za prąd, gaz, czynsz, telefon, TV kablową/cyfrową lub internet (operacja wychodząca) - potwierdzenie innych operacji nie będzie honorowane
- datę przelewu (datę księgowania, realizacji)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
abonament a dokumenty
opłacam również wynajem mieszkania (czynsz) i rachunki ale są one na właściciela mieszkania , nie na moje dane .
Rozumiem ,że potwierdzenie przelewu ( nie starsze niż 3 miesiące ) wydrukowane z konta internetowego zawierające logo banku i moje dane nie będzie wystarczające? W tytule wpisywany jest nr umowy ratalnej którą aktualnie spłacam ( ten sam numer jest wpisany na harmonogram spłat ) .
Chyba , że może być potwierdzenie przelewu np do spółdzielni za czynsz (rachunek przychodzi na adres taki jak w umowie z Orange natomniast jest na dane osobowe właściciela mieszkania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
abonament a dokumenty
wyciąg bankowy (koniecznie z logo banku lub pieczątka banku i podpisem pracownika banku)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
abonament a dokumenty
Hej @Marta271 udało się bez komplikacji podpisać umowę i wszystko jest ok ? Jak znajdziesz chwilę by tu zaglądnąć, a któraś z wypowiedzi naszych użytkowników pomogło/przyczyniła się do rozjaśnienia sprawy, to gorąca prośba aby ją oznaczyć według uznania - jako rozwiązanie 🙂
Pozdrawiam.