Nie można wyświetlić tego widżeta.

Znika zasieg

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Znika zasieg

Możesz też skorzystać z Wi-Fi Calling, jeżeli telefon pozwala. Więcej tutaj: https://www.orange.pl/view/wificalling

Anonim

Nie dotyczy

Znika zasieg

@Luk149Czyli wina jest postronnie nadajnika Orange a nie zakłócania przez inne urządzenia tez byś nie miał obok domu zasięgu Możesz napisać w reklamacji ze na innych sieciach tego problemu niema.

@WojcieszkoMożna skorzystać z Wi-Fi Calling ale może @Luk149 nie ma dostępu do Internetu i tu będzie kolejna bariera. 

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 19
  • 5
  • 1

Znika zasieg

Dzieki za podpowiedzi, probuje z tym WifiCalling ale ciaglw trwa pierwsza weryfikacja, zeby to zadzialalo to siec musi byc otwarta czy poprosi o napisanie hasla?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Znika zasieg

Musisz mieć połączenie przez wifi. Jak nie masz internetu stacjonarnego to raczej nie skorzystasz.

• 19
  • 5
  • 1

Znika zasieg

Mam Neostrade i Livebox, ale ta weryfikacja trwa juz dobre kilkanascie minut i nic sie nie dzieje

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Znika zasieg

A masz na komórce aktywną usługę dodatkowa karta sim lub Orange extra numer?

• 19
  • 5
  • 1

Znika zasieg

Juz dziala 🙂 mam jeszcze pytanie czy to dziala w dwie strony tzn, jesli mam w domu 0 kresek zasiegu a jestem polaczony pod Wifi to polaczenie dojdzie do mnie?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Znika zasieg

Powinno.

• 19
  • 5
  • 1

Znika zasieg

To Wifi Calling dziala , czekam jeszcze na smsy, a pomijajac temat jesli mam wylaczona te usluge, niby zasieg mam momentami 3 kreski a nie da sie dzwonic, czy moge zlozyc reklamacje inna droga niz przez strone zasie.orange? Bo juz mnie to meczy

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Znika zasieg

Metody kontaktu są tutaj http://orange.pl/kontakt