- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana taryfy w abonamencie
Interesuje mnie informacja czy mając oferte na intnernet swiatlowod, telewizje i stacjonarny płacąc 100zł miesiecznie (minąl rok umowy) na jaką ofertę mogę zamienic ten abonament. Interesuje mnie abonament komórkowy + jakis dobry telefon i pytanie jeżeli uda się na cos takiego zamienic to czy okres umowy mi się wydłuży czy nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz zmienić na Orange Love. Abonament za 4 usług, tj. telefon komórkowy, internet, telewizja, telefon stacjonarny jest od 99,99zł. Do tego możesz dobrać telefon. Okres umowy na 24 miesiące. Więcej tutaj: https://www.orange.pl/love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dzięki za szybką odpowiedź ale nie o to pytałem, nie potrzebuje internetu ani telewizji już więcej. Chce zmienic na abonament na SAM abonament komórkowy i dobrać sobie do tego telefon. Druga kwestia którą poruszyłem to czy przy takiej zamianie abonamentu moja umowa się wydłuży do 24 miesięcy czy to pozostanie bez zmian i będę zobowiązany jeszcze przez rok. Proszę o precyzyjne odpowiedzi a nie copy/paste
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na temat przedłużenia umowy masz tutaj ale sama zmiana oferty na abonament telefon komórkowy chyba nie wchodzi w grę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To co już posiadasz możesz połączyć w Orange Love, nie dobierać nowych usług stacjonarnych. Wtedy wszystko razem będziesz miał w tej ofercie za 99,99zł. Wtedy wychodzi najtaniej. Jeżeli jesteś zainteresowany samą ofertą na telefon, to znajdziesz ją tutaj: https://www.orange.pl/abonament-komorkowy?offerType=VOICE&loyalty=24&processType=ACTIVATION Sprecyzuj, czy telefon komórkowy już masz w abonamencie i do kiedy jest, czy pytasz o usług stacjonarne na temat przedłużenia o kolejne 24 miesiące? Ponieważ z tego co rozumiem z pierwszego postu, to masz tylko trzy usługi stacjonarne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie kończy mi się umowa w Play na abonament komórkowy i nie chce przenosić numeru do orange chce nowy. W orange skorzystałem z promocji dla rezydentów światłowodu (jako pierwsza osoba z klatki założyłem światłowód) i w ramach mojego abonamentu mam telewizję światłowód i telefon stacjonarny. Abonament na jaki się zadeklarowałem to 100 zł miesięcznie. Umowa trwać będzie jeszcze przez 13 miesięcy. Z takiej racji, że zmieniłem miejsce zamieszkania i będę pracował większość czasu w delegacjach internet i telewizja jest mi po prostu zbędna i zastanawiam się jakie rozwiązanie będzie dla mnie najbardziej korzystne. Zależało by mi po prostu na telefonie komórkowym w abonamencie jak rozumiem muszę płacić conajmniej tyle co zadeklarowałem rok temu czyli 100zł miesięcznie i to jest ok zgadzam się z tym tylko teraz pytanie czy i jaki telefon mogę do tego dobrać i czy taka zmiana wydłuży moją umowę jako jej przedłużenie czy mogę po prostu zmienić taryfę bez jej przedłużania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AmadeuuszW Play też możesz więżąc sam telefon bez umowy na raty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przecież ja już mam abonament i nie chce nowego ani samych rat za telefon. Jak bym chciał telefon na raty to bym poszedł do EURO RTV a nie pisał tutaj o co mi chodzi. przeczytaj jeszcze raz mój ostatni komentarz i odpowiedz jeżeli znasz odpowiedź na moje pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
https://www.orange.pl/love/konfigurator - korzystając z tego konfiguratora możesz do posiadanych przez Ciebie usług stacjonarnych, przenieść numer do Orange i połączyć w pakiet Orange Love. Wtedy umowa na wszystkie usługi przedłuży Ci się na 24 miesiące. Natomiast cena za usługi to od 99,99zł + raty za wybrany telefon.
https://www.orange.pl/abonament-komorkowy?offerType=VOICE&loyalty=24&processType=ACTIVATION - jeżeli jednak chcesz skorzystać z samego abonamentu, bez przedłużania usług stacjonarnych, to wybierz ten link. Zyskasz 3 miesiące bez abonamentu za przeniesienie numeru. Pozostałe opcje dobierz według upodobań.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »