- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam został mi rok umowy z Orange na abonament. Dokładnie 342 dni. Ile bym musiał zapłacić kary za przeniesienie numeru do innego operatora?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@grzesiuu na zakładce "umowy i urządzenia", wybrałem "pokaż umowę" u dołu ekranu z danymi jest link "Oblicz kwotę za zerwanie umowy" - pojawiło się wyskakujące okienko z informacją jakiego numeru dotyczy (mam dwa), data kiedy zerwanie umowy może nastąpić (koniec okresu rozliczeniowego) i wartość "Kary".
Update. Podobnie mam możliwość "obliczenia kwoty za zerwanie umowy" dla pakietu Orange Love.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zerwanie umowy przed czasem,koszty
Jeśli umowa była na 2 lata to połowa kary, w umowie powinna być kwota kary, ewentualnie kontakt poprzez czat czy telefoniczny z BOK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@grzesiuu jeśli masz konto w Nowym Mój Orange, to jest tam możliwość "obliczenia kwoty za zerwanie umowy".... sprawdziłem przed chwilą. Moduł ten uwzględnia okres wypowiedzenia, czyli kiedy może ono być skuteczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@grzesiuu na zakładce "umowy i urządzenia", wybrałem "pokaż umowę" u dołu ekranu z danymi jest link "Oblicz kwotę za zerwanie umowy" - pojawiło się wyskakujące okienko z informacją jakiego numeru dotyczy (mam dwa), data kiedy zerwanie umowy może nastąpić (koniec okresu rozliczeniowego) i wartość "Kary".
Update. Podobnie mam możliwość "obliczenia kwoty za zerwanie umowy" dla pakietu Orange Love.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@grzesiuu, mam nadzieję że powyższe pomoże z tą informacją. Jeżeli nie, to daj znać. Natomiast mogę zapytać co się dzieje, że tak szybko chcesz zrezygnować? Może jesteśmy w stanie jakoś pomóc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech niestety niczego takiego nie znalazłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tam zapytaj ile będzie za zerwanie umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja sprawdziłem u siebie. Po zalogowaniu kliknąłem u góry w "Umowy i urządzenia". Następnie "Pokaż umowę". Tam w lewym dolnym rogu jest "Oblicz kwotę za zerwanie umowy". Tak jak na zrzucie poniżej:
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »