- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat został przeniesiony z kategorii Orange Love Gamers (etykieta: Android) - Moderator Wiktor ◄
Witam, przy zakupie abonamentu zdecydowałem się zablokować możliwość zapłaty za coś w aplikacji, czy zakupienia innej w sklepie Play. Teraz zarejestrowałem się w Mój Orange i nie udało mi się odblokować tej usługi, jedynie możliwość doładowania z telefonu. Gdybym miał doładowany telefon na abonament, mógłbym normalnie, jak w tym na kartę dokonać płatności?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomimo wyłączonej blokady, może wszystko się przetwarzać do 24 godzin. Spróbuj później i sprawdź, czy się udało.
Pamiętaj też o limitach, które obowiązują przy takiej płatności w Orange: http://www.orange.pl/limitymiesieczne.phtml
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapłata za usługę w Hearthstone.
Masz nowszą wersję Mój Orange? Po wejściu w "Umowy, urządzenia i usługi dodatkowe", następnie przy "Pakiety i usługi dodatkowe" jest "zarządzaj". Tam jest zakładka z blokadami, które możesz wyłączyć.
W starszej natomiast, jak dobrze pamiętam, to u góry "Zarządzaj", następnie "Pakiety i ustawienia".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może problem leży w innym miejscu. Co z tym doładowaniem, myślicie że by się powiodło czy to na nic?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomimo wyłączonej blokady, może wszystko się przetwarzać do 24 godzin. Spróbuj później i sprawdź, czy się udało.
Pamiętaj też o limitach, które obowiązują przy takiej płatności w Orange: http://www.orange.pl/limitymiesieczne.phtml
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie wyszło, za to w środę rano powiodło się i mogłem dokonać zakupu. Dzięki za odpowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jak najwięcej legend w takim razie życzę 🙂