- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, czy w Orange jest możliwości wysłki e-mail tak żeby ją otrzymać jako SMS ?
Coś w stylu MOJ_NUMER@orange.pl = SMS. Taki e-mail/sms chcę wysłać na swój numer telefonu, który mam u Was (abonament). Można powiedzieć sporadycznie wysyłane (alerty - nie będzie mi to służyć jako skrzynka odbiorcza 😄 )
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Załatwiłem to przez MultiBox + zmiana usługi na wyższą. Alet idzie na dedykowany e-mail w MultiBox i tam ustawione powiadomienie SMS o nowej wiadomości. Częstotliwość "natychmiast" i w zależności od czasu w jakim wysłana SMS przychodzi (max 1 minuta)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka e-mail na SMS
Z tego co mi wiadomo to nie ma takiej możliwości, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka e-mail na SMS
Może ktoś z Orange oficjalnie potwierdzić ? Może być nawet jakaś płatna usługa 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka e-mail na SMS
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka e-mail na SMS
Może i Multibox by pomógł, ale.......poczytaj tutaj: http://www.orange.pl/kid,4000377718,id,4000377719,title,Multi-Box,article.html?_flexTabId=00039ec3d3...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka e-mail na SMS
W wersji GOLD i PLATINUM można dostawać powiadomienia od razu. Na dziś jest to słabe jeśli treść lub temat wiadomości jest przesyłany jako html, a nie zwykły ciąg znaków.
Te smsy dotyczą smsów wysyłanych z bramki. Same powiadomienia są za darmo, jak się wykupi płatną opcję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Załatwiłem to przez MultiBox + zmiana usługi na wyższą. Alet idzie na dedykowany e-mail w MultiBox i tam ustawione powiadomienie SMS o nowej wiadomości. Częstotliwość "natychmiast" i w zależności od czasu w jakim wysłana SMS przychodzi (max 1 minuta)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś