- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wypowiedzenie umowy a okres wypowiedzenia
w aneksie mowa chyba tylko o 24 okresach rozliczeniowych, lub na okres umowy, zatem któż to wie, bo 24 okres rozliczeniowy dobiegnie końca w okolicach końca tego trzeciego numeru...
W każdym razie złożyłem już dyspozycje przejścia na kartę, oraz całkowitej rezygnacji z numeru stacjonarnego, który był wzięty wyłącznie na potrzeby uzyskania rabatu... Oba z końcem 24 sierpnia.
A mam pytanie a przejście na flexa również wymaga okresu wypowiedzenia? bo tam chyba można przejść w dowolnym momencie, na 6 miesięcy przed końcem umowy, oczywiście wiąże się to z kosztami, ale nadal znacznie mniejszymi aniżeli w przypadku pełnej sumy abonamentu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok, w takim razie jutro do nich napiszę, bo i tak niewiele mam opcji, bo nie mogę jeszcze zgłosić przeniesienia do nju, bo wyskakuje komunikat, że trzeba czekać do ostatniego okresu rozliczeniowego oferty promocyjnej, lub coś w tym style. Co jest dziwne, bo niby powinny być dostępne różne opcje, ale najwidoczniej dotyczy to innych sieci... Ale w takim razie chyba okres wypowiedzenia (30 dni) nie obowiązuje skoro trzeba zgłaszać dyspozycje dopiero w trakcie ostatniego okresu rozliczeniowego... Dziwne.
W sumię może i u nich napisze z zapytaniem w tej kwestii...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »