- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyciek danych osobowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyciek danych osobowych
@Killus pytanie, jak rozpowszechnił ten numer poprzedni właściciel. Nie muszą dzwonić osoby w sprawie firmy, na którą obecnie jest zarejestrowany numer. Cesja nie anuluje tego, że numer już był gdzieś podawany, nawet jak obecnie nie ma zgody marketingowej.
Orange nie udostępnia osobom trzecim Twojego numeru telefonu.
Osobiście nieraz otrzymywałem telefony, gdzie pierwsze pytanie, to czy rozmawia z osobą decyzyjną w firmie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyciek danych osobowych
Ten numer mam już kilkanaście lat. Szkopuł w tym, że cesja zrobiona 2 lata temu z jednej firmy na drugą. Dzwonią z ofertami dla konkretnej firmy. No nie ma siły, wyciek jest z Orange. Na razie jestem spokojny i czekam na wyjaśnienia, może ktoś się od nich odniesie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyciek danych osobowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyciek danych osobowych
Kolejna kwestia bo doczytałem. Robiłeś cesję z firmy na firmę. A czy po cesji wniosłeś sprzeciw? Domyślnie numery firmowe są publikowane i jest na odwrót niż w przypadku klientów indywidualnych - domyślna jest publikacja danych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyciek danych osobowych
Rozmawiałem z babką w BOK, oczywiście umywają ręce, tu też pewnie nie odniosą się do sprawy. Trudno, zrobię im trochę złego PR, tyle mojego. Pozdro
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś