- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Od dłuższego czasu próbuję zamówić usługę Wirtualna centralka. Niestety w trzech salonach, które do tej pory odwiedziałem uzyskałem informację, że "oni" tego nie sprzedają. Zadzwoniłem na infolinie i tam Pani przyjęła zgłoszenie i poinformowała mnie, że handlowiec odezwie się w ciągu 24 godzin. Minęło parę dni, kontaktu brak. Formularz kontaktowy na stronie wirtualnej centralki nie działa. Czy ktoś korzysta z tej usługi i czy ma pomysł w jaki sposób mógłbym ją zamówić? Może macie jakiś kontakt do handlowca. Jestem z Warszawy.
Pozdrawiam
Onyx
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
lub sprawdź na mapie salonów https://www.orange.pl/view/salonysprzedazy w którym jest Biznes Expert (nie w każdym jest prowadzona pełna obsługa dla firm)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wirtualna centralka Orange
Witam
Nie jestem pewien czy usługa ta jeszcze funkcjonuje. Regulamin z 2012 roku i kontakt z bok centertel...bok.dla.firm@centertel.pl...Próbowałeś skorzystać z formularza ne tej stronie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten formularz właśnie nie działa. Natomiast sama usługa raczej działa, bo można się bez problemów dodzwonić do pomocy techinicznej.
Onyx
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proponuję w takim razie "pomęczyć" BOK. Dziwi mnie podejście operatora, ponieważ na stronie usługi jasno jest napisane że zamawia się ją w salonie oraz on line...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
lub sprawdź na mapie salonów https://www.orange.pl/view/salonysprzedazy w którym jest Biznes Expert (nie w każdym jest prowadzona pełna obsługa dla firm)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Za każdym razem, gdy akceptujesz "rozwiązanie", ktoś może szybko je znaleźć. Na tym opiera się sens istnienia społeczności Nasz Orange. W związku z tym, proszę, wybierz spośród powyższych odpowiedzi jedną, która jest dla Ciebie satysfakcjonująca i jak najbardziej trafna.
Pozdrawiam
Maciej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do Orange to skoro dziala dzial pomocy to mysle ze usluga tez musi dzialac.