- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam apk neofon na androida i nie mogę skorzystać ...
Brak wysyłki nowego hasła do usługi telefon HD (neofon) mimo zgłoszenia (status Zrealizowane)
dzwonie na infolinie, maja wysłać hasło i okazuje się ze nadal nie ma a minęło 24h ...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PejkaTylko kontakt z BOK... kiedyś o tym tutaj pisałem, na dokumentach nie drukują tego hasła, w poczcie też nie miałem.
Update. Ja hasło uzyskałem w "procedurze" resetu hasła i podania mi przez konsultanta telefonicznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Voip telefon HD brak hasła (pomocy)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PejkaTylko kontakt z BOK... kiedyś o tym tutaj pisałem, na dokumentach nie drukują tego hasła, w poczcie też nie miałem.
Update. Ja hasło uzyskałem w "procedurze" resetu hasła i podania mi przez konsultanta telefonicznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oni są niepoważni. Już dzwoniłem do nich. Zgłoszę reklamacje na to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pejka napisał(-a):Oni są niepoważni. Już dzwoniłem do nich. Zgłoszę reklamacje na to.
@Pejka, spróbuj porozmawiać z doradcą na czat , bo nie takie sprawy da się załatwić. Właśnie chwilę temu wyjaśniałem nieścisłość na koncie, gdzie widnieje jakaś trzecia faktura na sporą kwotę. Oni to widzą, a system jeszcze nie zaktualizował danych. Co Ci szkodzi? Bez nerwów, a nuż się tym razem uda
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pejka Czy któraś z powyższych odpowiedzi było przydatna i zasługuje na oznaczenie jako rozwiązanie? Oznaczeni jej pomoże innym szybciej ją wyszukać wiec zachęcam do tego.