- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa
Witam pytanie małe.
Mam ieden tefon wzięty w abonament i po czasie wziąłem drugi przyniósł kurier podpisałem i tyle. A teraz potrzebuje umowe lub fakture za ten telefon co kurier przyniósł zeny oddac na gwarancję do serwisu samsunga. Ale w Orange dali mi tylko kartkę na której jdst napisane ze to taki i taki tefon z numerem imei i zr przesyłkę odebrałem. Ale takie cos kazdy może wydrukować niema na tym żadnej pieczątki czy podpusu zwykła kartka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa
@Fiuczer19 a umowe zawierales na odleglosc tak? Kurier nie zostawil Ci umowy? Umowa mogla rowniez zostac wyslana mailowo. Zalezy co tom ustaliles w czasie zakupow
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa
@Fiuczer19 opisane przez Ciebie dostarczenie sprzętu sugeruje, że umowa była zawierana poza salonem, więc potrzebne dokumenty wysłane zostały e-mailem, jak sugeruje @Mariusz.
Sprawdź pocztę ewentualnie spam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa
Umowy nie zostawił a na papierki mam ze umowa papierowa była ale umowy nie mam tylko podpisywałem umowę jak był kurier ale mi umowy nie dał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa
@Fiuczer19 sprawdź jeszcze czy po zalogowaniu na Mój Orange w zakładce Umowy i urządzenia będziesz mógł wygenerować fakturę za sprzęt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa
@Fiuczer19 Zawsze możesz na czacie lub infolinii 510100100 po prosić o kopie faktury by ci wysłali na pocztę mail .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś