10-07-2020
21:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-07-2020
21:33
Witam.
Zauważyłem że są obecnie dwie oferty na telefon stacjonarny i jedna mnie interesuje. Jest to oferta Abonament rozmowy bez limitu na stacjonarne każde i komórkowe też każde. I tu mam pytanie czy mając numer komórkowy zarejestrowany w kraju a będąc chwilowo za granicą mogę dzwonić na niego ze stacjonarnego w ramach tego abonamentu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
10-07-2020
21:51
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-07-2020
Jeśli masz numer stacjonarny w Orange i dzwonisz na polską komórkę w roamingu, to dla numeru stacjonarnego jest to połączenie na krajową komórkę (osoba dzwoniąca nie musi wiedzieć, gdzie jest adresat). W takim planie połączenie będzie za darmo.
Ew. osob odbierająca może płacić za odbiór w zależności of oferty, FUP czy kraju.
Ew. osob odbierająca może płacić za odbiór w zależności of oferty, FUP czy kraju.
2 ODPOW. 2
10-07-2020
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-07-2020
Jeśli masz numer stacjonarny w Orange i dzwonisz na polską komórkę w roamingu, to dla numeru stacjonarnego jest to połączenie na krajową komórkę (osoba dzwoniąca nie musi wiedzieć, gdzie jest adresat). W takim planie połączenie będzie za darmo.
10-07-2020
22:28
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-07-2020
22:28
Telefon stacjonarny.
@witek1358 tak, możesz dzwonić ze stacjonarnego w cenie abonamentu. Dla Ciebie jest bez różnicy, gdzie się znajduje odbiorca, w kraju, czy za granicą. To odbiorca martwi się, jakie poniesie koszty rozegranego połączenia.