- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spotify pobiera internet mimo włączanej usługi.
Witam,
Spotify żre i pobiera mi internet, mimo włączonej usługi nielimitowanego korzystania ze Spotify, miesiąc temu przedłużyłem umowę i konsultant przedłużył mi tę usługę, dzisiaj dostałem powiadomienie że wykorzystałem limit, patrzę w aplikacji Mój Orange, a tam głównie Spotify ciągnął internet.
Czy ktoś wie z kim i jak mogę to wyjaśnić, nie jestem w stanie w ciągu 2 tygodni jechać do salonu, konsultantka online napisała mi, że usługa nie istnieje. No dobrze, to dlaczego w salonie przy przedłużaniu umówy przedłużono mi usługę, i płace za nią w rachunku!?
Proszę o odpowiedź, pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"pakiet gigabajtów na muzykę"
Anulowałem i kupię jeszcze raz..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego więc konsultant w salonie przedłużając umowę wcisnął mi ta usługę dosłownie miesiąc temu? W sumie, sam jeszcze dopytywałem czy mi ją zostawia to mówi że tak.
To jeszcze zapytam; będzie możliwość wykupienia podobnej opcji? Spotify gra u mnie 24/7..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli płacisz za to przy fakturze, to reklamuj. Bo jak Cię kasują, to powinno działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dworuseknapisał(-a)Witam,
Spotify żre i pobiera mi internet, mimo włączonej usługi nielimitowanego korzystania ze Spotify, miesiąc temu przedłużyłem umowę i konsultant przedłużył mi tę usługę, dzisiaj dostałem powiadomienie że wykorzystałem limit, patrzę w aplikacji Mój Orange, a tam głównie Spotify ciągnął internet.
Czy ktoś wie z kim i jak mogę to wyjaśnić, nie jestem w stanie w ciągu 2 tygodni jechać do salonu, konsultantka online napisała mi, że usługa nie istnieje. No dobrze, to dlaczego w salonie przy przedłużaniu umówy przedłużono mi usługę, i płace za nią w rachunku!?
Proszę o odpowiedź, pozdrawiam
Ale to jest screen z twojego telefonu, nie mój Orange. Wynika z niego, że poza spotify, tylko te aplikacje, które są widoczne wykorzystały w ustawionym przez ciebie okresie 16, 5 GB. Spotify to przy tym pikuś.
Aby zobaczyć jak kwalifikowany był transfer, musiałbyś skorzystać z aplikacji mobilnej i poszukać w niej w wykazie połączeń pozycji Spotify.
Następnie w bieżącym wykorzystaniu w serwisie internetowym mój orange powinno być podane z jakiego pakietu była dana transmisja pobierana.
Zakładam przy tym, że w abonamencie jest to widoczne podobnie jak w ofercie na kartę.
Aplikacja mobilna mój Orange. Widać 2.1 MB zużyte na spotify
Nowy mój orange. Dopisek oznacza, że transfer został pobrany z "pakietu internet". Brak dopisku oznaczałby, że transmisja nie została rozliczone z żadnego pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
730mb...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I teraz byś musiał znaleźć tę pozycję w Nowym Mój Orange przez przeglądarkę i zobaczyć czy/jaki tam miałbyś dopisek przy tej sesji.
Jeśli nie masz jeszcze konta w Nowym Mój Orange (logowanie przez adres e-mail), możesz je założyć na https://orange.pl/twojekonto/rejestracja