- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms wysłany na mój numer dotarł na numer córki
@Magda_pl @Samotnick Niniejszym wyjaśniam moje wczorajsze wypowiedzi w sprawie przekierowania: to były info spod znaku Prima Aprilis..
Oświadczam, że nie ma możliwości przekierowania SMS-ów (dostarczanych za pomocą operatora jako SMS-y) na inny numer, nawet jak się znajdują w jednym pakiecie.
Jeżeli wysyłający robił to ze smartfona (nie korzystał z opcji iMessage na Iphonie Czym różnią się wiadomości iMessage i SMS/MMS? - Wsparcie Apple (PL)), a Wy odbieraliście na dwóch różnych smartfonach (nie powiązanych kontami (np apple-owymi), to jest to niemożliwe, gdyż operator wysyła takie wiadomości konkretnie do numeru usługi...Opcja przekierowań jest niemożliwa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13Pewnie się już nie dowiemy czy ktoś dla żartu zamienił karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz jeszcze sprawdzić szczegóły wiadomości (najczęściej poprzez przytrzymanie dłużej palca na wiadomości) i wtedy można zobaczyć numer nadawcy i odbiorcy. Aczkolwiek wątpię że u córki nagle w szczegółach wiadomości pojawi się Twój numer.
No i czy wydarzyło się to jednorazowo i czy tylko Ty masz dostęp do swojego telefonu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak to nie jest prima aprilis to sprawdziłbym jak @tolek wyzej pisze szczegóły wiadomości, a druga myśl jak mi przychodzi do głowy to włączony ekstra e-sim twojego numeru na komórce córki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spotkałem się z niedostarczanymi wiadomościami ale to dawno i nie w Orange. Zawsze możesz poprosić o weryfikację techniczną Orange co się wydarzyło jeśli jesteś pewna tego co piszesz i możesz dostarczyć też jakieś dowody jako argumenty że tak faktycznie się stało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Magda_plnapisał(-a)Nie mam ustawionego żadnego przekierowania ani na rozmowy ani na smsy
I zdarzyło się to 1 kwietnia? Czy tylko postanowiłaś nas o tym poinformować tego dnia? Pytam tylko żeby rozwiać swoje wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic tylko się cieszyć iż po odebraniu tego kosmicznego SMS-a tel przekazujący i odbierający z automatu nie ustawiły sobie trybu fabrycznego czyszcząc wszystko 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »