- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
14-02-2017
22:09
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-02-2017
22:09
Smart plan LTE open / rezygnacja z usługi stacjonarnej
Nie ma obaw, teraz jest jasne. Rabat Ci się zachowa.
Punkt 6 dotyczy również dodatkowych warunków promocyjnych jak np. opłacanie rachunku w terminie, wyrażenie zgody na rozliczenie należności z wielu numerów na wspólnym koncie (to chodzi o wspólny cykl rozliczeniowy i potencjalną zgodę na przyszłość na wspólny rachunek za usługi stacjonarne i komórkowe - ale to jeszcze pewnie dopiero za jakiś czas, zgoda na wspólną wysyłkę faktur - jeśli masz papier). Tam jest wiele może drobnych, ale technicznych spraw.
Punkt 6 dotyczy również dodatkowych warunków promocyjnych jak np. opłacanie rachunku w terminie, wyrażenie zgody na rozliczenie należności z wielu numerów na wspólnym koncie (to chodzi o wspólny cykl rozliczeniowy i potencjalną zgodę na przyszłość na wspólny rachunek za usługi stacjonarne i komórkowe - ale to jeszcze pewnie dopiero za jakiś czas, zgoda na wspólną wysyłkę faktur - jeśli masz papier). Tam jest wiele może drobnych, ale technicznych spraw.
15-02-2017
10:28
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-02-2017
10:28
Korgan341:
obawiam się, iż ten punkt 6 aneksu ma na celu właśnie uniemożliwić rezygnację z którejkolwiek usługi stacjonarnej.
@Korgan341
widzę, że @Piotrekk85 już (wyżej) wszystko wyjaśnił
Nic dodać, nic ująć.
12-02-2018
17:26
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-02-2018
17:26
Dziwi mnie jedno a mianowicie skoro miałem kilka usług na które dostałem rabat a teraz Orange zrezygnowało z rabatów Orange open to czy nie jest to przypadkiem zmiana umowy podczas jej trwania? Bo podpisując umowę zostałem zapewniony że rabaty będą do końca trwania umowy? Płaciłem przykładowo 50 zł a teraz place 100 za jedną z usług??
12-02-2018
17:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-02-2018
17:48
Jeśli jest zapis w umowie na Rabat to możesz coś działać, jak nie to Operator może ten rabat zdjąć, może to być traktowane jako Promocja czy jakiś Bonus (niegwarantowane), ewentualnie jest jakiś zapis że Rabat masz na jakiś czas i wtedy kicha, nic nie zrobisz, zrywając bez podstaw Umowę będzie kara $.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »