- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
mam pewien problem. Otóż zauważyłam, że od pewnego czasu potwornie rosną moje rachunki związane z Orange. Na przestrzeni roku kwota powiększyła się o jakieś min. 350 zł i ciągle rośnie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Nie dokonuję dodatkowych płatności, jedyne co, to korzystam z subskrypcji Muzyki Google Play (opcja doliczania do rachunku za abonament).
Nie wiem co jest nie tak, ale boję się co będzie dalej...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Chochlanapisał(-a)@Anonim Dziękuję za wskazówki.
Sprawdziłam na Mój Orange jak wyglądają te płatności i za co są, i najwięcej idzie na "notę obciążeniową google". Nie mam pojęcia o co z tym chodzi, ale korzystam jedynie z subskrypcji Muzyki Google Play...
To napisałem, telefon do BOK i wyłączenie/zablokowanie usług elektronicznych, masz włączoną niechcianą subskrypcję, stąd tak wysokie rachunki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rosnące rachunki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rosnące rachunki
@Chochla nie masz jakieś subskrypcji włączonej na Filmy czy gry, czasem nie czyta się sms a włączy się bezwiednie jakąś subskrypcję, są od 10zł tygodniowo, wypada dopytać na infolinii jak tego nie ogarniasz, inna sprawa to masz zestawienia połączeń i płatnych usług na Mój Orange, tam widać na co kasa idzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rosnące rachunki
@Anonim Dziękuję za wskazówki.
Sprawdziłam na Mój Orange jak wyglądają te płatności i za co są, i najwięcej idzie na "notę obciążeniową google". Nie mam pojęcia o co z tym chodzi, ale korzystam jedynie z subskrypcji Muzyki Google Play...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rosnące rachunki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rosnące rachunki
No to masz wyjaśnione. Masz aktywne subskrypcje z Google Play. Sprawdź FV i szukaj, aby wyłączyć to co pobiera.
Dodatkowo w taryfie "Plan Komórkowy Podstawowy", jeśli nie masz aktywnych pakietów dodatkowych płacisz także za SMS/MMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Chochlanapisał(-a)@Anonim Dziękuję za wskazówki.
To napisałem, telefon do BOK i wyłączenie/zablokowanie usług elektronicznych, masz włączoną niechcianą subskrypcję, stąd tak wysokie rachunki.
- « Poprzedni
- Następny »