- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam taka sytuacje ze posiadam oslawiony orange love w ktorym sa dwa telefony komorkowe i dwa numery na internet mobilny. 19.10.2019 r. konczy mi sie abonament na telefon komorkowy, ktory chcialbym przedluzyc i wziac nowy telefon. A pare dni wczesniej czyli okolo 11.10.2019 r. konczy mi sie umowa na internet mobilny i chcialbym z niego zrezygnowac, bo w ogole z niego nie korzystam. Jak nalezy to zrobic zeby nie stracic numeru komorkowego? Konsultanta mi mowila, ze musze w lipcu podejsc do salonu zeby zlozyc rezygnacje z tego internetu mobilnego z ktorego nie korzystam i wtedy bedzie mozna cos kombinowac przy abonamencie komorkowym ktory sie tez konczy. Jak to wyglada mozecie mi poradzic?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie utrzymania nie ma, więc warunki są porównywalne między kanałami sprzedaży. Ew. drobne rabaty, wątek na telepolis daje trochę informacji https://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=23&t=63021&sid=3af5723032e61f2ba05cb57c01db0628&start...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z internetu mobilnego w Orange Love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam jeszcze pytanie odnoanie terminow przedluzania umowy. Konsultant mi dzisiaj powiedzial ze orange love mozna przedluzac 3 miesiace przed koncem umowy a w aplikacji moj orange mam mozliwosc juz przedluzenia umowy. Jak to wyglada i czy mam czekac jeszcze miesiac z przedluzeniem umowy? Mam jeszcze pytanie czy jak zrezygnuje w salonie z internetu to czy w salonie musze przedluzac umowe na telefon czy moge poczekac i zeobic to przez rozmowe telefoniczna z konsultanem? Kto moze mi zaproponowac lepsze warunki czy salon czy moze infolinia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie utrzymania nie ma, więc warunki są porównywalne między kanałami sprzedaży. Ew. drobne rabaty, wątek na telepolis daje trochę informacji https://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=23&t=63021&sid=3af5723032e61f2ba05cb57c01db0628&start...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok. Dzieki za informacje. Jutro podejde do salonu zeby zrezygnowac z internetu mobilnego w moim orange love i przejde na abonament komorkowy i zobacze co zaproponuja jeszcze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba może być za wcześnie na to jeśli umowa kończy się w październiku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm... no to poczekam jeszcze z miesiac tak jak mi ten konsultant powiedzial dzisiaj zebym probowal po 19 lipca.