- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej!
Przychodzę z pewnym zapytaniem, a mianowicie czy jest możliwość powiększenie limitu danych na internecie LTE od Orange. Obecnie mam 250 GB limitu. Da się go jakoś powiększyć? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Ps: Mojemu znajomemu udało się podpisać umowę rok temu na promocji w orange i ma aż 1TB limitu danych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Macrolo umowa na limit 1 TB dotyczy tylko firm. Dla klienta indywidualnego jest tylko 250 GB z możliwością zmiany prędkości do 5 Mbit/s po wykorzystaniu pakietu. Zostaje wspomaganie się ofertą na kartę. Można wykupić opcję na rok z limitem transferu 1 TB, koszt 360 PLN, miesięcznie na 30 dni z limitem 15 GB, koszt 30 PLN lub wspomaganie się FLEX-em z limitem miesięcznym od 15 do 100 GB w cenie od 25 do 80 PLN.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie dnia, a mianowicie jak poradzić sobie z limitem orange na internecie domowym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie dnia, a mianowicie jak poradzić sobie z limitem orange na internecie domowym?
Indywidualnego, nie mam firmy, ale bardzo bym chciał 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Macrolo umowa na limit 1 TB dotyczy tylko firm. Dla klienta indywidualnego jest tylko 250 GB z możliwością zmiany prędkości do 5 Mbit/s po wykorzystaniu pakietu. Zostaje wspomaganie się ofertą na kartę. Można wykupić opcję na rok z limitem transferu 1 TB, koszt 360 PLN, miesięcznie na 30 dni z limitem 15 GB, koszt 30 PLN lub wspomaganie się FLEX-em z limitem miesięcznym od 15 do 100 GB w cenie od 25 do 80 PLN.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mimo tego, że nie rozwiązało to mojego problemu to oznaczam jako "rozwiązanie" dlatego iż @ketrasaArtur bardzo fajnie i przejrzyście wyjaśnił co można w takiej sytuacji zrobić.