Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przeniesienie numeru

ROZWIĄZANE

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 3
  • 0

Przeniesienie numeru

Witam, mam abonament jeszcze przed rok i 3 miesiące, czy mogę przenieść numer do innego operatora?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8005
  • 150

Przeniesienie numeru

@Pajkowa69 

Jeśli masz Orange abonament, to możesz 6 miesięcy przed końcem migrować do Orange FLEX. 

W innym wypadku możesz zmienić operatora, ale będzie się to wiązało z karą umowną za zerwanie umowy na czas określony.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

Przeniesienie numeru

@Pajkowa69 przenieść możesz. Ale jak zrobisz to przed końcem umowy terminowej obecny operator naliczy Tobie karę za zerwanie umowy przed końcem podstawowego okresu umowy. 

Jej wysokość możesz poznać kontaktując się z BOK. Sama spotkałam się z przypadkiem, że mimo iż do końca umowy też było tak jakoś koło roku nie było kary za jej zerwanie (chodź to jakaś nietypowa sytuacja). 

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2701
  • 11140
  • 108

Przeniesienie numeru

Czesc  @Pajkowa69 dokładnie tak jak pisze @Kimiriko@Pajkowa69 musisz się liczyć z tym że może operator ci nałożyć  karę  za zerwanie umowy. Do jakiego operatora chcesz przenieść numer? Każdy operator określa rożne dni kiedy można rozpocząć proces przeniesienia numeru. 🙂

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8005
  • 150

Przeniesienie numeru

@Pajkowa69 

Jeśli masz Orange abonament, to możesz 6 miesięcy przed końcem migrować do Orange FLEX. 

W innym wypadku możesz zmienić operatora, ale będzie się to wiązało z karą umowną za zerwanie umowy na czas określony.