- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżki w Orange - większa kwota za dierżawę urządzeń i za internet na sieci innego operatora
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-podwyzki-wzrost-cen-marzec2023
Wygląda na to że czeka mnie podwyżka 5zł za internet przy aneksie bo mam sieć dzierżawioną. czyli im później przedłużę tym lepiej dla mnie 😄
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżki w Orange - większa kwota za dierżawę urządzeń i za internet na sieci innego operatora
@_Artek_ ja już dawno swoim rodzicom powiedziałam, że niech nawet nie myślą e grudniu zmieniać swojej umowy.
Jak to mawiają - tanio to już było.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za chwile na nieokreślonym będzie taniej niż na aneksach. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Za chwile na nieokreślonym będzie taniej niż na aneksach. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-podwyzki-wzrost-cen-marzec2023
Wygląda na to że czeka mnie podwyżka 5zł za internet przy aneksie bo mam sieć dzierżawioną. czyli im później przedłużę tym lepiej dla mnie 😄_____________________
*Temat przeniosłem z działu "Internet domowy" oraz doprecyzowałem nazwę tematu - moderator Wojciech.
W takim razie nie przedłużaj bo co na tym zyskasz?
Tak teraz sobie przeglądam portal telekomunikacyjny i czytam że jeden operator daje x2 wyższa prędkość inny daje inne cuda i najlepsze jest w tym że daja to w zdecydowanie niższej cenie niż Orange.
A pomarancza dowala kolejne z d... jakieś opłaty. 5zl za co? Za to że będzie na swojej sieci świadczyć usługi? Haha
Na to wychodzi że tylko jej w tym kraju nie opłaca się ciągnąć biznesu albo po prostu mają swoich klientów za jeleni?
Ja juz podjąłem decyzję. W kwietniu kończy się umowa i bye bye