Nie można wyświetlić tego widżeta.

Podwyżki w Orange - większa kwota za dierżawę urządzeń i za internet na sieci innego operatora

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 578
  • 2440
  • 5

Podwyżki w Orange - większa kwota za dierżawę urządzeń i za internet na sieci innego operatora

https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-podwyzki-wzrost-cen-marzec2023

Wygląda na to że czeka mnie podwyżka 5zł za internet przy aneksie bo mam sieć dzierżawioną.  czyli im później przedłużę tym lepiej dla mnie 😄 

*Temat przeniosłem z działu "Internet domowy" oraz doprecyzowałem nazwę tematu - moderator Wojciech.

4 ODPOW. 4

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

@_Artek_ ja już dawno swoim rodzicom powiedziałam, że niech nawet nie myślą e grudniu zmieniać swojej umowy. 

Jak to mawiają - tanio to już było. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 578
  • 2440
  • 5

Za chwile na nieokreślonym będzie taniej niż na aneksach. 😄 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2273
  • 8591
  • 33

@_Artek_napisał(-a)

Za chwile na nieokreślonym będzie taniej niż na aneksach. 😄 

pewnie tylko na chwilę 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1284
  • 3092
  • 31

1. @_Artek_napisał(-a)

https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-podwyzki-wzrost-cen-marzec2023

Wygląda na to że czeka mnie podwyżka 5zł za internet przy aneksie bo mam sieć dzierżawioną.  czyli im później przedłużę tym lepiej dla mnie 😄 

*Temat przeniosłem z działu "Internet domowy" oraz doprecyzowałem nazwę tematu - moderator Wojciech.

W takim razie nie przedłużaj bo co na tym zyskasz?

Tak teraz sobie przeglądam portal telekomunikacyjny i czytam że jeden operator daje x2 wyższa prędkość inny daje inne cuda i najlepsze jest w tym że daja to w zdecydowanie niższej cenie niż Orange.

A pomarancza dowala kolejne z d... jakieś opłaty. 5zl za co? Za to że będzie na swojej sieci świadczyć usługi? Haha

Na to wychodzi że tylko jej w tym kraju nie opłaca się ciągnąć biznesu albo po prostu mają swoich klientów za jeleni?

Ja juz podjąłem decyzję. W kwietniu kończy się umowa i bye bye