- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam abonament jeszcze przed rok i 3 miesiące, czy mogę przenieść numer do innego operatora?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli masz Orange abonament, to możesz 6 miesięcy przed końcem migrować do Orange FLEX.
W innym wypadku możesz zmienić operatora, ale będzie się to wiązało z karą umowną za zerwanie umowy na czas określony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
@Pajkowa69 przenieść możesz. Ale jak zrobisz to przed końcem umowy terminowej obecny operator naliczy Tobie karę za zerwanie umowy przed końcem podstawowego okresu umowy.
Jej wysokość możesz poznać kontaktując się z BOK. Sama spotkałam się z przypadkiem, że mimo iż do końca umowy też było tak jakoś koło roku nie było kary za jej zerwanie (chodź to jakaś nietypowa sytuacja).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru
Czesc @Pajkowa69 dokładnie tak jak pisze @Kimiriko. @Pajkowa69 musisz się liczyć z tym że może operator ci nałożyć karę za zerwanie umowy. Do jakiego operatora chcesz przenieść numer? Każdy operator określa rożne dni kiedy można rozpocząć proces przeniesienia numeru. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli masz Orange abonament, to możesz 6 miesięcy przed końcem migrować do Orange FLEX.
W innym wypadku możesz zmienić operatora, ale będzie się to wiązało z karą umowną za zerwanie umowy na czas określony.