► Temat został przeniesiony z kategorii Inna oferta - Moderator Wiktor ◄
Witam forumowiczów,
Mam pytanie, jednocześnie proszę o radę - czy istnieje w ogóle możliwość zachowania numeru stacjonarnego przy rozwiązywaniu/przedłużaniu umowy z orange (posiadam jeszcze umowę z neofonem) i przeniesienie numeru stacjonarnego do telefonii komórkowej, np. do Orange na kartę?
Proszę o pomoc i z góry dzięki za wszelkie sugestie/podpowiedzi.
Pozdrawiam ![]()
.. zależałoby mi na zachowaniu tego konkretnego nr tel stacjonarnego.. szkoda, że jest pod górkę, dzięki za odpowiedź. A czy wiesz może, ile wynosi orientacyjnie koszt migracji na analogowy, a pozniej do Orange strefy (>100 zł czy np. więcej) ?
Obecnie posiadam pakiet neofon z neostradą. Chciałabym zachować obydwie usługi, płacąc możliwie jak najmniej, tylko nie wiem czy aktualnie mogę połączyć tel stacjonarny i internet w ramach jednej umowy..
Interesują mnie tanie rozwiązania i mniejsze opłaty, no albo ostatecznie płatności w podobnych granicach jak obecne ![]()
Co do moich rachunków - patrząc na ostatni, płacę brutto za internet 51 zł (internet do 10Mb - taka max prędkość dostępna w mojej lokalizacji) + telefon 8 zł + utrzymanie łącza 29 zł = 88 zł.
Koniec umowy - już ze 2 albo 3 razy umowa neofonu z internetem została z automatu przedłużona na 6 m-cy, aktualnie koniec okresu umowy to koniec listopada 2018..