- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
Ela!
Jane - rozumiem
dzieki za zaangażowanie i pomoc 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
@happy_arek, co prawda, gustuję w Samsungu, ale czy jesteś w stanie poszukać oficjalnego wsparcia u Apple? Mnie wsparcie producenckie bardzo pomagają, skoro nikt na forum nie ma innego pomysłu😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
Niestety wszystkie proponowane metody nie pomogły, podziękowałam Eli jedynie za jej zaangażowanie w temat.
Jak uda mi sie rozwiązać problem - dam znać - zapewniam 😊
Z problemem borykam sie niestety od momentu podpisania umowy z orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
Zaznacz by nie kierowali sprawy do ludzi od "sieci" a na drugą linię wsparcia technicznego. W razie problemów poproś kogoś z biura prasowego w social media np. rzecznika orange na fb czy Twitterze o pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
@Mejanapisał(-a)Niestety wszystkie proponowane metody nie pomogły, podziękowałam Eli jedynie za jej zaangażowanie w temat.
Jak uda mi sie rozwiązać problem - dam znać - zapewniam 😊
Z problemem borykam sie niestety od momentu podpisania umowy z orange
Tego się spodziewałam, @Meja, po spojrzeniu na stronę, którą podał @Anonim - jak na tej stronie nie ma ustawień MMS, to mogło też ich nie być pod numerem 111. Dziwne to jest z Orange - są ustawienia Internet, Email, a nie ma MMS na ten model iPhone'a. Szkoda. W Plusie były te ustawienia - dlatego mogliście korzystać z usługi. Trzeba by pisać do Orange (jak pisze @Piotrekk85) i ponaglać ich - aby dali ustawienia MMS. Lub przejść z powrotem do Plusa.
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
Generalnie problemem nie jest ze nie ma ustawień MMS Orange bo one są i to takie same jak pod androida. Problemem jest w iphone, że nie ma ich gdzie wpisać w ustawieniach bo nie ma w systemu APN dla MMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
Możesz spróbować wpisać w nazwie użytkownika i w haśle przy obu pozycjach (tj. Dane sieci komórkowej i Hotspot osobisty) internet? Dla iPhone te pozycje są poprawne, ale z taką nazwą użytkownika i hasła też ma działać. Może wtedy zaskoczą MMS-y? Ustawienie internetu dla MMS-ów ma znaczenie (chociaż jak pisałem wyżej, to co masz obecnie ustawione też jest poprawne). Następnie wyłączyć i włączyć standardowo urządzenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak mms iPhone X iOS 12
Niestety zmiana tych ustawień na internet internet nie pomogło 😞