Nie można wyświetlić tego widżeta.

Problem z odbiorem MMS

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32832
  • 39222
  • 1392

Problem z odbiorem MMS

Mi Polska to raczej grupa "sympatyków" robiąca własną odmianę MIUI. Może tam błędu nie ma, ja mam oficjalną wersję softu.

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 391
  • 1436
  • 16

Problem z odbiorem MMS

Wiem o tym. Od jakiegoś czasu smartfony są oficjalnie dostępne na terenie Polski i jest możliwość kontaktu z dystrybutorem urządzeń na terenie naszego kraju np. z centrum serwisowym lub poprzez oficjalną stronę na Facebooku, gdzie można również zgłosić błąd. Wtedy na pewno przekażą informację do działu odpowiadającego za oprogramowanie. Jest taka możliwość, nawet jest oficjalna polska strona internetowa producenta, gdzie są zawarte wszystkie dane kontaktowe: http://www.mi.com/pl/

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 24
  • 14
  • 0

Problem z odbiorem MMS

Na forum MIUI powiedzieli, że nie mają problemu z odbiorem MMSów w Orange. Kazali posprawdzać ustawienia APN ale nic mi to nie pomogło.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32832
  • 39222
  • 1392

Problem z odbiorem MMS

A dasz link do wątku? bo tam zwykle odpisują by po stronie sieci włączyć mms po wifi, ale tego w Orange nie ma.

• 24
  • 14
  • 0

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32832
  • 39222
  • 1392

Problem z odbiorem MMS

Tam napisano coś innego niż tutaj. To nie chodzi o to, że transmisja mobilna nie jest włączona, ale równocześnie masz włączone wifi. A po wifi nie masz przeskoku na komórkowy transfer by pobrać mms.

• 24
  • 14
  • 0

Problem z odbiorem MMS

Ale chyba pytanie zadałem dobrze?

• 24
  • 14
  • 0

Problem z odbiorem MMS

To forum MIUI jest super, wszystkie moje posty zniknęły i nie tylko moje zresztą. Mam wrażenie, że tam nie lubią niewygodnych pytań;-)