- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mam: Smart Plan Halo II, włączony pakiet Nielimitowane połączenia LTE, bierzące wykorzystanie internetu: 0MB
punkt dostępu ustawiony zgodnie z opisem, po ustawieniu robiony był restart, ustawiałem też ipv4 - też nie działa, po włączeniu Danych komórkowych wogóle nie łaczy się z internetem
w czym może być problem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamg wybierz ręcznie operatora na Orange, ustaw jeden tryb pracy sieci, najlepiej 3G. Sprawdź w Mój Orange czy nie masz włączonej blokady streamingu. Jeśli to nie pomoże to dzwoń do BOK, może masz coś zablokowane?? Sprawdź również dokładnie czy wpisując ustawienia dostępu nigdzie jednak się nie pomyliłeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamg wybierz ręcznie operatora na Orange, ustaw jeden tryb pracy sieci, najlepiej 3G. Sprawdź w Mój Orange czy nie masz włączonej blokady streamingu. Jeśli to nie pomoże to dzwoń do BOK, może masz coś zablokowane?? Sprawdź również dokładnie czy wpisując ustawienia dostępu nigdzie jednak się nie pomyliłeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem w telefonie samsung s4
Mam telefon A3 Samsung i malem ten sami problem. Rozwiozanie problemu zrobyl my gosc w servisu (na Dw.Wilenski, poziom 0). Dziwne je ze problem jest razwiozani tak ze my gosc zrobyl zmienil kilka dania w panelu ''Access Point Names''. To znaci:
Name: internet
APN: internet
.....
.....
.....
APN protocol: IPv4
APN roaming protocol: IPv4
....
Mojim zdaniem to so tylko zmiane ktore gosc zrobyl. Po tih zmianah, zaczuwaj zmiane (potwierdz)....wyloncz/wloncz ''mobile data''....i internet dziala. Dziwnie, ale dziala.
Jak ktosz jescze ma ten sami problem prosze o kontakt i podam wencej informacija gdzie mogu to naprawic, nawet za darmo (lub poczastwowac chlopaka).
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem w telefonie samsung s4
- Oznacz jako nowe
- Zakładka