- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
Od kilku lat mam , a raczej miałam 100 minut miedzynarodowych i o nie konkretnie się dopytywałam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
Bo w Love ze stacjonarnego który jest w pakiecie, masz nielimitowane na stacjonarne w UE oraz stacjonarne i komórkowe w USA i Kanadzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
Jak dzwoniłam po nieuznanej reklamacji , to jeden z konsultantów próbował mi wmówić , że do UE mogę dzwonić na tel. stacjonarne i komórkowe ze stacjonarnego , a tak na marginesie telefon stacjonarny nie działa u mnie już 2 lata , na początku zgłaszałam , naprawiali na tydzień , dwa i nadal nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
Dziękuję , korzystam z tych aplikacji , rzadko korzystałam z tych minut międzynarodowych , bo ile to jest 100 minut 🙂 , ale gdybym usłyszała , że nie mogę już ich mieć , nie zgodziłabym się na nową umowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy
@ewa67, nie jesteś osamotniona w problemie migracji usług do Orange Love. Moja godzinna rozmowa telefoniczna, zainicjowana przez konsultanta "od spraw proponowania korzystnych ofert", skończyła się "inicjowaniem" już przeze mnie "korygowania" tego, co zostało naobiecywane i potwierdzone w trakcie rozmowy. Jedynym ratunkiem jest 14-sto dniowy okres rezygnacji, albo "kopanie się z koniem". Realiów się nie przeskoczy. Ale życzę Ci jak najlepiej w tej nierównej batalii.