- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podpisany abonament bez mojej zgody
W listopadzie kończy mi się umowa na abonament w pakiecie love. Mam w nim dwa numery, jeden jest na mnie, drugi jest na moją mamę. Ostatnio mama odebrała telefon od pana z orange, który zaproponował jej światłowody. Mieliśmy się zgłosić do salonu, w którym pracuje, celem poznania szczegółów i podpisania ewentualnej umowy. Tydzień później dostałam maila z potwierdzoną usługą, choć w salonie nie byłam i niczego nie podpisywałam. Mam również przedłużoną umowę w aplikacji "mój Orange", ale tylko na numerze telefonu, który należy do mamy. Nie znamy kwoty światłowodów, ani dodatkowych pakietów. Co w tej sytuacji zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Byłam, nikt nie może mi pomóc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anika11 jakie usługi masz obecnie w pakiecie i na jakie opiewa przyszła umowa na światłowód?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 2 numery, telefon stacjonarny, internet, oraz telewizja. Tu z tego co widzę na mailu jest 1 numer telefonu, telewizja, stacjonarny, oraz ten światłowód
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anika11 czyli z usługi po miedzi jest zmieniona umowa na światłowód?
Pr,eciez i ten ftth ktoś musi zainstal8wac. Były próby umówienia sie na pracę? Jaki masz w apce termin wykonania, podpisania dokumentów?
I w salonie nie widzieli kto zamawiał i parafował?
Dziwne. Dokumenty to podstawa.samo zamówienie nic nie znaczy, bo w każdym momencie do złożenia podpisu możesz zrezygnować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jest bezproduktywna , jałowa dyskusja - jeżeli nie ma podpisu klienta , to nie ma tematu , nie ma towaru , nie ma usługi .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 technik dzwonił kilka razy z tym samym zapytaniem o podłączenie. Za każdym razem mówię, że niczego nie podpisywałam. Martwi mnie jednak to, że w aplikacji "mój Orange" tam, gdzie jest liczba dni do końca umowy na numerze mojej mamy widnieje przedłużenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anika11napisał(-a)@agat13 technik dzwonił kilka razy z tym samym zapytaniem o podłączenie. Za każdym razem mówię, że niczego nie podpisywałam. Martwi mnie jednak to, że w aplikacji "mój Orange" tam, gdzie jest liczba dni do końca umowy na numerze mojej mamy widnieje przedłużenie
Bo to numer który właśnie jest w pakiecie Love. Spokojnie po anulowaniu zamówienia data wróci do normy.
- « Poprzedni
- Następny »