- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange oszukuje 6m za 1zl
Czy macie podobne doświadczenia?
Przeniosłem nr do Orange tel poinformowano mnie o 6 m po 1 zł natomiast przy rachunku się zdziwiłem...Reklamację odrzucono.... Mimo że do dzisiaj oferta jest dostępna i oferowana na sprzedaży telefonicznej...
Oferta 24 miesiące bez tel 6 miesięcy po 1 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiwik, jak pisze @Piotrekk85 warto sprawdzić co jest na fakturze.
Co do reklamacji, nie podajesz co kwestionowałeś i w jaki sposób to "opisałeś". Porównałbym też co zapamiętałeś z tym co jest w umowie. Generalnie, jeżeli była to oferta telefoniczna, to konsultant informował, że rozmowa jest rejestrowana, wystarczy przypomnieć datę, godzinę rozmowy, fajnie gdy nazwisko konsultanta, niech sprawdzą co było oferowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiwikjeśli taryfa na firme to w regulaminie pisze jasno, 1 zł przez 6m ale umowa na 30m.
Konsultancji są bardzo niezorientowani w ofertach, wiem bo miałem przenosić teraz numer ale nie dość, że każdy mówi co innego to jak nie wiedzą to wciskają bajki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli to miała być oferta dla klienta indywidualnego to w chwili obecnej są dwie promocję, które konsultanci mylą ze sobą.
Jedna promocja to 6 miesięcy za 0 zł dla przenoszących numer, ale działa to na tej zasadzie, że MAX do 6 miesięcy mamy 0 zł. Tak naprawdę promocja polega na tym, że dopóki mamy numer tymczasowy i z niego nie korzystamy to za niego nie płacimy. Jeżeli aktywujemy sobie plan na numerze tymczasowym lub numer docelowy nam się przeniesie to promocja znika i naliczane są pełne opłaty za abonament.
Natomiast druga promocja to promocja kuponowa i faktycznie mamy wtedy 6 miesięcy za darmo od dnia podpisania umowy, czy korzystamy z tymczasowego czy z docelowego numeru to po prostu mamy to za free.
A jeżeli to miało być na klienta biznesowego to nie pomogę 🙂