- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
@Piotr_t1991 obecny internet lte jest w ramach Love?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
@piotr-t1991 zrób tak. Tata niech zrobi rezygnację z Internetu mobilnego A Ty załóż Internet na siebie jako nową usługę. To chyba najprostsze rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
@PARANOJAnapisał(-a)@piotr-t1991 zrób tak. Tata niech zrobi rezygnację z Internetu mobilnego A Ty załóż Internet na siebie jako nową usługę. To chyba najprostsze rozwiązanie.
Ale droższe. Opłata aktywacyjna 50 zł - cesja 20 zł. Poza tym wypowiedzenie to miesięczny okres ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego. W skrajnym przypadku trzeba czekać nawet prawie 2 mc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
@Arti_Kn_Pl tak, drożej o ile przyjmiesz że to oferta golego neta (Nie pamiętam jaka była wtedy oferta na sam Internet mobilny). Natomiast jeżeli jest to net w OL to nie ma wyjścia. Fv bądź wejście na konto klienta wszystko wyjaśni 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
Witam mam jeszcze jedno pytanie ile dni będzie przenieś internet mobilny do drugie osoby ?.
Proszę odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
@piotr-t1991 jeżeli faktycznie ten Internet nie jest w ORANGE Love (tej usługi cesja nie obejmuje) to w praktyce są to 3-4 dni i usługa jest przepisana. Kosztuje to 20zl.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
Witam ten internet mobilny jest sieci Orange
Pozdrawiam
Piotr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
@piotr-t1991 koledze chodzi że jak mobilny internet jest przepisany do pakietu love nie da się zrobić cesji . A jak sam mobilny jest po za pakietem love to 3 , 4 dni potrwa przeniesienie usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet
aha rozumiesz i bardzo dziękuje za pomoc
mam jeszcze jedno pytanie ten internet mobilny jest koniec umowa 14 stycznia 2020 roku i czy od razu będzie przedłużona umowa wraz z dwie numerami telefonu i czy mogę wziąć nowy telefon na abonament ?.
bo pierwszy numer telefonu koniec umowa 17 lipca 2020 roku chcę wziąć nowy telefon na raty
drugi numer telefon koniec umowa 27 listopad 2020 roku chcę ten numer telefonu oferta bez telefonu
i mam jeszcze jedno pytanie przy przenieś internet mobilny orange muszę podać konto abonencki czy nie ?.
Proszę odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love internet