- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Open Extra + Przeniesienie Numeru
Witam
Mam krótkie pytanie. Jestem zainteresowany przeniesieniem numeru do Orange. Mam usługi stacjonarne (internet LTE dla domu) zatem na kolejny abonament dostanę rabat Orange Open Extra. Z racji przeniesienia numeru mogę skorzystać także z promocji 0zl przez 6 miesięcy dla przenoszących numer. Czy te dwa rabaty mogą występować równicześnie? Zdania w tej kwestii są mocno podzielone, pytałem kilkukrotnie na infolinii. Na stronie w trakcie składania zamówienia obydwa rabaty pokazują się jednocześnie. Jak to jest właściwie? Dołączam zdjęcie na którym to dokładnie widać
Dzięki. Tomek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, obie promocje łączą się. Wiem bo sam z nich korzystalem/korzystam. Również posiadam dwie usługi (stacjonarny+neostrada), tak więc należy mi się żniżka 20 zł w ramach Orange Open. Wybrałem Smart Plan LTE tylko sim za 29,99. Również wówczas była promocja 0 zł za przeniesienie numeru. Przez 6 msc dostawałem e-faktury na kwotę 0 zł, teraz dostaję na kwotę 9,99 🙂 Tak więc działa 🙂 Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie pytam o zniżkę orange open tylko o orange open extra. Tam gdzie jest znizka 50% na abonament. Czy zatem promocja pół roku za 0zl dla przenoszących numer łączy się ze zniżką orange open extra. W pierwszym poście załączyłem zdjęcie które zrobiłem w trakcie symulacji zamówienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę że się łączą 🙂 6 msc za 0 zł to "nagroda" za przeniesienie numeru. Możesz dokładnie dopytać dzwoniąc za darmo do BOK przez apliakcję Mój Orange, ale wydaje mi się że formularz w tym przypadku nie "kłamie". Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultanci w większości się upierają że te promocje się nie łączą. Strona co innego, konsultanci co innego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To zależy od promocji na 6 miesięcy za darmo.
Masz regulamin promocji?
Te 6 miesięcy masz tylko do czasu przeniesienia numeru czy ogólnie na 6 miesięcy?
Standardowo kod zniżkowy wyklucza się z Orange Open Extra (po to jest odnośnik sprawdź szczegóły).
Niestety bez regulaminu promocji na kod nic Ci nie podpowiemy 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jest kod. 0zl na pół roku. Zniżka jest na całe pół roku, nawet w przypadku przeniesienia numeru tuż przed końcem umowy ze starym operatorem. Niestety regulaminu nie posiadam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ze strony Orange. Pół roku za 0zl dla przenoszących numer.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »