- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love 3w1 - migracja z planu wspólnego i dobór nowego telefonu
Witam 🙂
Aktualnie posiadam:
- abonament wspólny, a w nim podpięte 2 numery komórkowe i wzięty telefon z ratą 15 zł do numeru głównego (umowa do marca 2019)
- FunPack HD (telefon VOIP, telewizja, internet stacjonarny) do grudnia 2017.
Myślę o tym, żeby wziąć Orange LOVE 3w1 (internet LTE, telewizja, telefon komórkowy), ale mam kilka wątpliwości:
1) Z tego co się dowiedziałem to migracja na Orange LOVE jest już możliwa. Czy przy migracji będę traktowany jak klient przedłużający umowę? Dostanę dodatkowe 5 Gb internetu dla przedłużających?
2) 5 Gb transferu na numerze głównym (nr 1) to dla mnie za mało (zużywam około 10-15 Gb miesięcznie), a na numerze dodatkowym (nr 2) nie jest wykorzystywany internet w ogóle. Czy da się podpiąć do Orange Love nr 2 oraz wziąć dodatkowy abonament na nr 1 z większym pakietem danych i rabatem 20 zł co miesiąc?
3) Pakiet internetu LTE domowego nie jest sumowany z pakietami internetowymi w abonamentach komórkowych, tak jak było kiedyś, tak?
4) Zostało mi jeszcze sporo rat za obecny telefon. Czy mogę wziąć nowy telefon jeżeli zostały mi raty za poprzedni telefon?
Z góry dziękuję za pomoc,
Sebastian
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love 3w1 - migracja z planu wspólnego i dobór nowego telefonu
Podejrzewam, że możliwość migracji będzie dostępna "indywidualnie" albo po sprawdzeniu na mój Orange w zakładce oferta dla Ciebie lub poprzez infolinię/salon.