- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy rozmowy za granicę w obecnie zniesionym roamingu nie powinny być darmowe ? Ostatnio pobrało mi pewną kwotę za taką rozmowę, a mam nielimitowane rozmowy.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wojcky___ napisał(-a):Czy rozmowy za granicę w obecnie zniesionym roamingu nie powinny być darmowe ? Ostatnio pobrało mi pewną kwotę za taką rozmowę, a mam nielimitowane rozmowy.
Rozmowy międzynarodowe wykonywane z Polski to inna sprawa, niż połączenia w roamingu. Cennik tych pierwszych się nie zmienił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wojcky___ napisał(-a):Czy rozmowy za granicę w obecnie zniesionym roamingu nie powinny być darmowe ? Ostatnio pobrało mi pewną kwotę za taką rozmowę, a mam nielimitowane rozmowy.
Rozmowy międzynarodowe wykonywane z Polski to inna sprawa, niż połączenia w roamingu. Cennik tych pierwszych się nie zmienił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłaty za rozmowę za granicą
No właśnie, też się zdziwiłam spoglądając na stan konta w aplikcji Mój Orange gdzie widniała kwota ponad abonament. Dzwoniłam dziś do kumpeli (nr Holenderski), bo przyjechała do Polski i za 4 min mam zapłacić ponad 12 zł. Czyli dla mnie nie ma znaczenia czy kumpela jest za granicą czy w Polsce, bo i tak będzie to rozmowa międzynarodowa a nie roaming. A jeżeli ja będę za granicą naszego kraju i będę chciała zadzwonić do Holandii to wtedy co?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś