- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłaty pop rzekroczeniu limitu GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jasne, ale "robiąc" nowe oferty, a nie wycofując "starych" bardzo rozbudowuje się "system ofert". Zbyt wiele możliwości wprowadza chaos i staje się niezrozumiałe.... cennik też powinien być prostszy, może w tej ofercie Flex jest prościej - nie wiem, bo nie znam jeszcze tej oferty. Wszystko co nowe na początku budzi podejrzenia i obawy czy aby nie naruszy to bardziej budżetu.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam taryfę Orange Free. Mój brat ma taryfę Orange YES, co się stanie po 8.08 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po 8.08 zmiana z Yes na Free będzie w jedną stronę. Nie będzie można już aktywować z powrotem Yes lub na nowych numerach.
Dodatkowo w taryfie Orange Free można aktywować usługę Za darmo w Orange (bezpłatne połączenia i smsy do sieci Orange). Usługa będzie rozłączna z Kontem ważnym rok i Bonusem za doładowania.
Więcej info:
https://www.orange.pl/omnibook/odwolanie-regulaminu-uslugi-zmiana-taryfy-na-orange-yes
https://www.orange.pl/omnibook/zmiana-regulaminu-promocji-internet-za-darmo-oraz-regulaminu-uslugi-z...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłaty po przekroczeniu limitu GB
@Kiciatnapisał(-a)
Taka stawka (104zł za 1GB) to głupota..... ktoś nie zachował zdrowego rozsądku..... Takie straszenie klienta, to nieładnie.... (taka taktyka zachęca do zmiany operatora...).
To tak jakbyś narzekał na Play Fresh bo tam 12 gr za 100 kb albo w Simplusie 19 gr za 100kb
Ta oferta jest stara i do tego od kilku lat nowy użytkownik nie może jej zaaktywować
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »