- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za połączenia międzynarodowe
XXI wieku połączenia w Europie powinny być góra 50 groszy, stawki jakie ma na wychodzące zagraniczne Play i Orange to z XX wieku (początki Ery GSM), ale mam też T-Mobile i z niego korzystam, inaczej na zagraniczne trzeba by poprzez net wydzwaniać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
A kto za to zapłaci? Zagranicą połączenia są tańsze ale same abonamenty droższe.
Wiem jak w Europie jest, abonament jeden na telefon domowy i komórkę, może drożej ale wygodniej, dzwonisz bez ograniczeń i rozgraniczeń, jak to podliczysz to wyjdzie = do cen w Polsce, na kartę też jakbyś chciał dzwonić to jedne ceny tam masz, ale u nas wszyscy nas kroją, taki Kraj ta Polska, ja pogodziłem się z tym, to się nigdy nie zmieni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za granicą te 20 Euro to tak jak u nas 20zł, jak jeszcze zarobki tam z u nas porównasz, to masakra u nas, ja tam nie narzekam, mam karty sim z zagranicy na kartę też, niech nasi Operatorzy kroją minutę nawet po 5 zł, wtedy będę przynajmniej miał koszty krajowe=zagraniczne, nie trzeba będzie szukać krajowego Operatora, będę dzwonić z zagranicznej karty @Piotrekk85.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trzymając się tematu to w Play na kartę też podobne ceny mam za granicę, jak z musu dzwonię to liczę w pamięci, o już 10 litrów benzyny przegadałem, u nas nie ma co liczyć na zmiany, dobrze że ceny zagranicznych połączeń nie podskoczyły, ci kumaci to ogarną, reszta jak to mówią "Płać i Płacz", to ostatnio bardzo częsty zwrot.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1