- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy istnieje jakiś sposób na odzyskanie tresci wykasowanych SMSów z telefonu? Przez nieuwagę wykasowałam coś ważnego i nie mam kontaktu z osobą, która to wysłała, bo nr tel też zniknął. Operator może wysłać bilingi z treścią choćby za opłatą?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JolaJola SMS przychodzącego nie odzyskasz, ale poproś o bilingi szczegółowe i tam może odnajdziesz ten numer, który prócz SMS mógł do Ciebie dzwonić... Jeśli odpowiedziałaś choć raz na SMS to w bilingu to również będzie... Nawet jak je w telefonie wykasowalaś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JolaJola SMS przychodzącego nie odzyskasz, ale poproś o bilingi szczegółowe i tam może odnajdziesz ten numer, który prócz SMS mógł do Ciebie dzwonić... Jeśli odpowiedziałaś choć raz na SMS to w bilingu to również będzie... Nawet jak je w telefonie wykasowalaś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odzyskanie SMS
Wogóle o tym nie pomyślałam... Odpisywałam na sms, więc nr powinien być w bilingu. Bardzo Ci dziękuję 🙂 To ważny dla mnie kontakt i może łatwo do niego dotrę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odzyskanie SMS
@JolaJolaZamów biling jednorazowy, zapytaj czy jest płatny...Możesz to zrobić z aplikacji mój Orange, lub zlecić na infolinii z zaznaczeniem, że chodzi o wykaz połączeń wychodzących z numeru...Napisz czy się udało...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odzyskanie SMS
Darmowy billing otrzymujesz zawsze przy e-fakturze co miesiąc na e-maila. Z tego co pamiętam masz też do niego dostęp przy pomocy konta Mój Orange po zalogowaniu się.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odzyskanie SMS
Udało się! Dotarłam do wykasowanego numeru w bilingu. Dziękuję wszystkim za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś