Nie można wyświetlić tego widżeta.

Niespełniona obietnica o umowie (z telewizorem)

ROZWIĄZANE

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

@Martyna1808

Ciekawe dlaczego nie zrobił tego przy Tobie? Jeśli nie otrzymasz sms-a dziś to skontaktuj się znowu na czacie i opisz całą dzisiejszą z nim rozmowę.

Powiedział Ci kiedy możesz spodziewać się tego sms-a ?

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 31
  • 19
  • 0

Tak że dziś zrobi reklamacje i wyśle mi numer zgłoszenia na mój numer telefonu. Ciekawa jestem czy do 18 wyśle ten numer

• 2437
  • 6237
  • 23

Kurka wodna szkoda że mieszkasz tak daleko 😞

@Martyna1808

Ja  na Twoim miejscu tak mniej więcej np. o 15:00 zadzwoniłabym do Salonu z czystej ciekawości i spytałabym czy szanowny pan kierownik napisał oświadczenie.

• 2437
  • 6237
  • 23

@Martyna1808

Czy otrzymałaś sms-a od pana kierownika Salonu Orange?

• 31
  • 19
  • 0

Oczywiście że NIE .przecież wiedziałam że to się tak skończy że to nie wyśle. Ten kierownik jest po prostu zakłamany nie raz już tak zrobił .14 kwietnia też miałam złożona reklamacje której nawet nie zrobił .I tak samo mówił wyśle pani smsem .😂

• 2437
  • 6237
  • 23

@Martyna1808napisał(-a)
Oczywiście że NIE .przecież wiedziałam że to się tak skończy że to nie wyśle. Ten kierownik jest po prostu zakłamany nie raz już tak zrobił .14 kwietnia też miałam złożona reklamacje której nawet nie zrobił .I tak samo mówił wyśle pani smsem .😂

A prosiłam Cię byś zadzwoniła do Salonu i sprawdziła. Jeszcze masz czas na to by tam wpaść coby pan kierownik Salonu od razu przy Tobie napisał sprostowanie. No chyba, że już Ci nie zależy na rozwiązaniu tej zagmatwanej sprawy.

• 31
  • 19
  • 0

Napisałam wiadomość
20180605_174757.png

• 31
  • 19
  • 0

20180605_175057.png

• 31
  • 19
  • 0

Dziś dzwoniłam co z tym numerem reklamacji. O 11 za godzinę Pani wyśle. Nie wysłał rozmowa nagrywał za każdym razem za chwilę znowu zadzwonię i sie dopytać ciekawe co powie .albo się przejdę i poczekam aż mi poda

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38899
  • 1388

Mam propozycję: napisz na czacie http://orange.pl/kontakt i poproś doradcę czy widzi na Twoim koncie klienta otwarte zgłoszenia. Jeśli są otwarte - spytaj się czego dotyczą i poproś o ich numer jeśli dotyczą tej sprawy.