Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nielimitowane połączenia LTE

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Witam,

Ostatnio wykupiłem pakiet Orange Love.

Zalogowałem się do Mój Orange i tam zobaczyłem informację że mam pakiet 3 GB internetu. Co ciekawe, poniżej zauważyłem informację, że mam aktywną usługę "Nielimitowane połączenia LTE" i stan, że pozostało 100 GB?

Jak to rozumieć? Że jak jestem w zasięgu LTE to mi ściąga z tych połączeń?

PS. Jeżeli temat już się pojawił na forum to przepraszam, ale forum starałem się przeszukać i podobnego tematu nie znalazłem.

5 ODPOW. 5

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Domyślnie masz tak: 3 gb w abonamencie, potem 5gb za 10 zł, potem drugie 5gb za 10 zł, potem dopiero nielimitowane lte czyli 100 gb po lte.

Druga opcja to włączenie usługi nie chcę schodków. Wtedy masz tylko 3 gb w abonamencie.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 27
  • 18
  • 0

Piotrekk85 napisał(-a):
Domyślnie masz tak: 3 gb w abonamencie, potem 5gb za 10 zł, potem drugie 5gb za 10 zł, potem dopiero nielimitowane lte czyli 100 gb po lte.

Druga opcja to włączenie usługi nie chcę schodków. Wtedy masz tylko 3 gb w abonamencie.

Czyli, jak rozumiem, można powiedzieć, że  "darmowe" 100gb mamy dopiero po zapłaceniu dodatkowych 20 zł Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Dla tej oferty z lipca tak.

Pracuję w Orange
  • 470
  • 916
  • 53

@JanŻak jest dokładnie tak jak @Piotrekk85 pisze. Nielimitowane LTE wchodzi bezpłatnie po wykorzystaniu schodków z abonamentu za które w sumie zapłacisz 20 zł. Ewentualnie możesz włączyć usługę Nie chce schodków i włączyć Nielimitowane LTE w cenie 10 zł. Tylko pamiętaj, że usługa działa dopiero po wykorzystaniu pakietu który masz w ramach abonamentu.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

A ta usługa za 10 zł działa w Orange Love? Bo regulaminu na www nie ma.