- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.
Od tygodnia przebywam w Wietnamie. Mimo aktywnego roamingu nie mogę się nigdzie dodzwonić. Mogę pisać smsy, ale nie mogę wykonywać polaczen. Nie ważne czy dzwonie do kraju, na kom. na stacjonarny, czy nawet lokalnie na wietnamski nr tel. za każdym razem odrzuca moje połączenie i wyskakuje komunikat siec zajęta. Dwukrotnie kontaktowałam się z konsultantami Orange, którzy za każdym razem zmieniali ustawienia dot. prezentacji numeru. Ale to nie zadziałało. Problem nadal istnieje. A ja nie mam kontaktu z moja rodzina. Często jestem w podróży, wielokrotnie w dziwniejszych miejscach niż Wietnam, ale z takim problemem mierze się po raz pierwszy. Jutro wyjeżdżam do Kambodży, a do Wietnamu wracam ok 14tego. Aktualnie telefon łączy się z siecią Vittel.
Na domiar złego otrzymuje też maile z omfo. że nie można się do mnie do mnie dodzwonić z Polski.
Prosze o pomoc
Renata
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie poprawnie dzialajacy roaming w Wietnamie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie poprawnie dzialajacy roaming w Wietnamie.
czy udzielone porady okazały się dla Ciebie chociaż w jakimś stopniu pomocne? Jeśli tak - oznacz tę najlepszą :). Szczegóły poniżej:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.