- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie można się do mnie dodzwonić ani wysłać do mnie sms
@Anonimnapisał(-a)
@-brtk-napisał(-a)No w sumie racja. To zostaje Ci tylko BOK/Salon, ewentualnie, jak chcesz dziś spróbować to załatwić, to dzwonisz na BOK i jak już masz tą nową kartę kupioną, to może oni Ci to ręcznie przepiszą w systemie Twój numer telefonu, na nowy numer karty SIM.
Poprzez BOK nie przepiszą tej nowej karty, takie sprawy załatwia się w Salonie Orange
Poprzez BOK da się przepisać kartę, ale konsultant powiedział, że w tym momencie nie może znaleźć tej nowej karty w systemie, której numer mu podawałem. Ale zresetowal mi tą niedziałającą kartę w systemie i za ok 30 mam włączyć tel i zobaczę co będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maszynista83, daj później znać, czy reset karty pomógł. .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mariusznapisał(-a)@maszynista83, daj później znać, czy reset karty pomógł. .
Restet w BOK pomógł. Wszystko ustąpiło. Dziękuję każdemu z was za pomoc. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maszynista83, Super, że udało się rozwiązać problem. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maszynista83 jeśli problem minął, masz w fonie starą SIM kartę, 5 lub więcej lat, to można ten nowy starter wykorzystać, teraz operacja przejdzie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@maszynista83 teraz tylko pytanie, czy starter zakupiony do samodzielnej wymiany jeszcze zadziala jak sugeruje @Anonim, skoro byla juz proba wymiany. Zawsze byla mowa o nie uzywaniu startera do wymiany, wiec moze ten starter byc juz bezuzyteczny.
Ciesze sie, ze sprawa zostala rozwazana przez BOK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur próba wymiany była, ale się nie powiodła, bo sms nie dotarł, więc jeśli karta sim nie aktywowana w sieci, nadal jest do użytku 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze dodam że nawet karta sim zarejestrowana w kiosku, bo sprzedawca nie chciał sprzedać bez rejestracji, też da się użyć na wymianę sim karty starego standardu, przerabiałem to sam i mogę to zagwarantować, tylko karta sim aktywowana (zalogowana) w sieci GSM, nie nadaje się do wymiany starej sim na nową sim (starter).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak wiec @Anonim jeśli karta nie została włożona do telefonu (telefon oczywiście też nie został uruchomiony z tą kartą) to można bez problemów ponownie użyć do wymiany przez SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Tak wiec @Anonim jeśli karta nie została włożona do telefonu (telefon oczywiście też nie został uruchomiony z tą kartą) to można bez problemów ponownie użyć do wymiany przez SMS.
Tak właśnie jest jak piszesz, wszelkie nieudane próby nie skreślają możliwości użycia tej karty, byle jej nie używać w telefonie do połączeń czy Danych Mobilnych 😃
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »