Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nachalne, chamskie wciskanie usług przez Państwa konsultantów

_Artek_
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Są jakieś zgody które można odwołać nie tracąc przy tym rabatu?

Arti_Kn_Pl
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

@_Artek_napisał(-a)

Są jakieś zgody które można odwołać nie tracąc przy tym rabatu?

Tak, wszystkie na marketing.

_Artek_
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Zostawiłem tylko zgodę na marketing mailowy i zgodę na kontakt w sprawie funkcjonowania usługi czy jakoś tak, dzięki za informacje efekt zobaczę na następnej fakturzeEmotikon: Bardzo szczęśliwy 

Swoją drogą ilość informacji jakie zbiera o nas orange jeśli ktoś zgadza się "na wszystko" jest przerażająca.......

IreneuszCD
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Ja mam tylko prepaid i święty spokój  

Marketingowe telefony i SMS blokuję

Samotnick
Poziom 36, Nawigator Galaktyczny

Smutne jest to, że kiedy kończymy rozmowę na czacie z konsultantem, dziękujemy za pomoc, to od razu otrzymujemy propozycję nie do odrzucenia. Czuję się wtedy niekomfortowo, jakbym był zmuszany do zapłacenia za poświęcony przez niego czas.

marder
Poziom 29, Znawca Przestworzy

@Samotnick typowa socjotechnika. Trudniej jest komuś odmówić kto przed momentem Ci pomóg niż komuś z kim nie wyszedłeś w żadną relację i na dodatek natrętnie Cię zagaduje.

Glut
Poziom 28, Znawca Przestworzy

Sprzedaż usług to też ich praca.

Weronika123
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Ja rozumiem, że to ich praca i napisałam że nie mam nic przeciw aby konsultant do mnie zadzwonił ale jeśli tłumaczę i powtarzam w kółko, że jestem w pracy i nie mogę teraz rozmawiać o nowej ofercie to można umówić się na jakiś inny termin rozmowy. Proszę tego pana aby teraz do mnie nie odzwaniał a on mimo, że się rozłączam oddzwania. Czyli jak dzwoni konsultant to mam rzucić pracę bez względu na konsekwencje i porozmawiać o nowej ofercie, nie każdy ma pracy taką możliwość i też to temu panu tłumaczyłam i tak się nie robi.

Glut
Poziom 28, Znawca Przestworzy

Takie zachowanie to już są skrajności. Zawsze można takiemu chamowi przypomnieć, że rozmowy są nagrywane.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Sęk w tym, że się rozłączasz. Nikt od zdrowych zmysłach nie ustawia ponownego kontaktu na tzw. outboundzie jeśli rozmowa będzie domknięta.

Trzeba jasno zakończyć rozmowę podając powód, a telefony w danej kampanii ustaną.