- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@16mariusz5 skorzystałbym też z połączenia z BOK - jeżeli masz smartfon, to przez aplikację "Mój Orange" możesz za darmo porozmawiać z doradcą Orange - po spełnieniu 2 warunków:
a) numer komórkowy Orange
b) zalogowanie się do tej aplikacji na dane konta tego numeru w bazie - orange.pl;
opis tej darmowej usługi jest tu.
Przypuszczam, że jest to Nawigacja Orange - zastanawia mnie tylko że aż 90 dni "na próbę".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO 90 dni TRY
Dostałem sms że mam włączoną taką usługę za darmo przez 90 dni a potem jest płatna 12,99.Jednak nigdzie nie znalazłem co to za usługa ani jak to wyłączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO 90 dni TRY
16mariusz5 napisał(-a):Dostałem sms że mam włączoną taką usługę za darmo przez 90 dni a potem jest płatna 12,99.Jednak nigdzie nie znalazłem co to za usługa ani jak to wyłączyć.
Zaloguj się do swojego konta na orange.pl , ta usługa musi być tam uwidoczniona i musi być przycisk do wyłączenia. 😄
Jeżeli znajdziesz to po prostu wyłącz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@16mariusz5 skorzystałbym też z połączenia z BOK - jeżeli masz smartfon, to przez aplikację "Mój Orange" możesz za darmo porozmawiać z doradcą Orange - po spełnieniu 2 warunków:
a) numer komórkowy Orange
b) zalogowanie się do tej aplikacji na dane konta tego numeru w bazie - orange.pl;
opis tej darmowej usługi jest tu.
Przypuszczam, że jest to Nawigacja Orange - zastanawia mnie tylko że aż 90 dni "na próbę".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO 90 dni TRY
Chyba że to jakiś wyłudzacz... najlepiej dokładnie sprawdzić od kogo pochodzi ten SMS, ale oczywiście najwięcej dowiesz się rozmawiając z Biurem Obsługi Klienta... także, jak to wyłączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO 90 dni TRY
@16mariusz5 @Misiek62 bardzo dobrze Ci radzi. Daj nam znać jak dowiesz się co się kryje pod tą magiczną nazwą. Sam jestem bardzo ciekawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO 90 dni TRY
pablo_ck napisał(-a):Daj nam znać jak dowiesz się co się kryje pod tą magiczną nazwą. Sam jestem bardzo ciekawy.
A nie jest to przypadkiem Nawigacja Orange na próbę 90 dni? 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj