Nie można wyświetlić tego widżeta.

NO 90 dni TRY

ROZWIĄZANE

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

NO 90 dni TRY

Co to za usługa dodatkowa i jak to wyłączyć? 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5496
  • 18584
  • 186

NO 90 dni TRY

@16mariusz5 skorzystałbym też z połączenia z BOK - jeżeli masz smartfon, to przez aplikację "Mój Orange" możesz za darmo porozmawiać z doradcą Orange - po spełnieniu 2 warunków:

a) numer komórkowy Orange

b) zalogowanie się do tej aplikacji na dane konta tego numeru w bazie - orange.pl;

opis tej darmowej usługi jest tu.

Przypuszczam, że jest to Nawigacja Orange - zastanawia mnie tylko że aż 90 dni "na próbę".

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 ODPOW. 12
Anonim

Nie dotyczy

NO 90 dni TRY

Gdzie taką usługę widzisz???

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

NO 90 dni TRY

Dostałem sms że mam włączoną taką usługę za darmo przez 90 dni a potem jest płatna 12,99.Jednak nigdzie nie znalazłem co to za usługa ani jak to wyłączyć.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1581
  • 21

NO 90 dni TRY

16mariusz5 napisał(-a):

Dostałem sms że mam włączoną taką usługę za darmo przez 90 dni a potem jest płatna 12,99.Jednak nigdzie nie znalazłem co to za usługa ani jak to wyłączyć.

Zaloguj się do swojego konta na orange.pl , ta usługa musi być tam uwidoczniona i musi być przycisk do wyłączenia. 😄

Jeżeli znajdziesz to po prostu wyłącz.

• 5496
  • 18584
  • 186

NO 90 dni TRY

@16mariusz5 skorzystałbym też z połączenia z BOK - jeżeli masz smartfon, to przez aplikację "Mój Orange" możesz za darmo porozmawiać z doradcą Orange - po spełnieniu 2 warunków:

a) numer komórkowy Orange

b) zalogowanie się do tej aplikacji na dane konta tego numeru w bazie - orange.pl;

opis tej darmowej usługi jest tu.

Przypuszczam, że jest to Nawigacja Orange - zastanawia mnie tylko że aż 90 dni "na próbę".

• 5496
  • 18584
  • 186

NO 90 dni TRY

Chyba że to jakiś wyłudzacz... najlepiej dokładnie sprawdzić od kogo pochodzi ten SMS, ale oczywiście najwięcej dowiesz się rozmawiając z Biurem Obsługi Klienta... także, jak to wyłączyć.

Anonim

Nie dotyczy

NO 90 dni TRY

@16mariusz5 @Misiek62 bardzo dobrze Ci radzi. Daj nam znać jak dowiesz się co się kryje pod tą magiczną nazwą. Sam jestem bardzo ciekawy.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1581
  • 21

NO 90 dni TRY

pablo_ck napisał(-a):

Daj nam znać jak dowiesz się co się kryje pod tą magiczną nazwą. Sam jestem bardzo ciekawy.

A nie jest to przypadkiem Nawigacja Orange na próbę 90 dni?  😄

• 5496
  • 18584
  • 186

NO 90 dni TRY

@Jozefg byłem szybszy z tym rozwiązaniem 😉 Józefie.

Anonim

Nie dotyczy

NO 90 dni TRY

być może i tak. Tutaj znalazłem taką informację że jak kolega wybrał Smart Plan LTE to faktycznie mógł dostać nawigację Orange za free na 90 dni - szczegóły: http://www.orange.pl/nawigacja-orange.phtml