Nie można wyświetlić tego widżeta.

MMS z zastrzeżonego numeru (ważność wiadomości wygasła)

ROZWIĄZANE

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 2
  • 0

Dostałem MMS z zastrzeżonego numery telefonu i nie mogę go odczytać bo ważność wiadomości wygasła czy da się coś z tym zrobić... 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:
Anonim

Nie dotyczy

MMS

Możesz spróbować zobaczyć ta wiadomość w MultiBox na Orange online (wersja www Mój Orange). Ale ja dla bezpieczeństwa takich mmsow bym nie pobierał.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
Anonim

Nie dotyczy

MMS

Możesz spróbować zobaczyć ta wiadomość w MultiBox na Orange online (wersja www Mój Orange). Ale ja dla bezpieczeństwa takich mmsow bym nie pobierał.
Anonim

Nie dotyczy

MMS

@mat1, ja bym ignorował mmsy z numerów zastrzeżonych. Do kogo będziesz miał potem jakieś pretensje? Jeżeli ktoś wysyła z zastrzeżonego, to niekoniecznie musi mieć czyste intencje. Kumasz?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5492
  • 18531
  • 186

MMS

@mat1

Popieram to co sugeruje @Anonim, jeśli ktoś przesyła pod przykryciem to może być coś niebezpiecznego, jeśli to ktoś ze znajomych, to powinien po jakimś czasie zapytać czy wiaodmość odebrałeś... i w uzgodnionym czasie i trybie jeszcze raz prześle tę wiadomość.

Zespół Nasz Orange
  • 2984
  • 12588
  • 151

@mat1
zachęcam Cię do oznaczenia wpisu │→ Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem okazał się najbardziej przydatny. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć Bardzo szczęśliwy kot.