- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kwota sms z gry RPG wliczona do abonamentu czy ponad abonament?
Dzień dobry,
mam pytanie odnośnie kupowania przez sms dodatkowych środków w grach RPG. Jeśli mam abonament i chcę wykupić walutę, to zostanie mi naliczona kwota ponad abonament, czy zostanie ona wliczona do rachunku?
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karen6 napisał(-a):Dzień dobry,
mam pytanie odnośnie kupowania przez sms dodatkowych środków w grach RPG. Jeśli mam abonament i chcę wykupić walutę, to zostanie mi naliczona kwota ponad abonament, czy zostanie ona wliczona do rachunku?
Pozdrawiam.
@karen6, żeby odpowiedzieć precyzyjnie na Twoje pytanie trzeba wiedzieć jaki masz "plan abonamentowy". Jednak moje doświadczenie mówi, że w zakresie kosztów za SMS-y premium, a zdaje mnie się, że wykupienie "środków w grach..." odbywa się poprzez wysłanie esemesa z takiej grupy (premium), zazwyczaj powoduje to doliczanie do rachunku dodatkowo, czyli ponad abonament. (poprawiłem styl, uzupełniłem o brakujące słowa 😉 )
Ps. @karen6 Jeśli moją odpowiedź uznasz za właściwą, rozstrzygającą problem, oznacz post jako rozwiązanie. Podobno ma to pomagać innym w odnalezieniu rozwiązania, gdyby zaczęli od wyszukiwarki. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na 99,9% kwota za takie "zakupy" zostanie dodatkowo doliczona do rachunku.