Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kwota sms z gry RPG wliczona do abonamentu czy ponad abonament?

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Dzień dobry,

mam pytanie odnośnie kupowania przez sms dodatkowych środków w grach RPG. Jeśli mam abonament i chcę wykupić walutę, to zostanie mi naliczona kwota ponad abonament, czy zostanie ona wliczona do rachunku?

Pozdrawiam.

2 ODPOW. 2

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5507
  • 18682
  • 186

karen6 napisał(-a):

Dzień dobry,

mam pytanie odnośnie kupowania przez sms dodatkowych środków w grach RPG. Jeśli mam abonament i chcę wykupić walutę, to zostanie mi naliczona kwota ponad abonament, czy zostanie ona wliczona do rachunku?

Pozdrawiam.

@karen6, żeby odpowiedzieć precyzyjnie na Twoje pytanie trzeba wiedzieć jaki masz "plan abonamentowy". Jednak moje doświadczenie mówi, że w zakresie kosztów za SMS-y premium, a zdaje mnie się, że wykupienie "środków w grach..." odbywa się poprzez wysłanie esemesa z takiej grupy (premium), zazwyczaj powoduje to doliczanie do rachunku dodatkowo, czyli ponad abonament. (poprawiłem styl, uzupełniłem o brakujące słowa 😉 )

Ps. @karen6 Jeśli moją odpowiedź uznasz za właściwą, rozstrzygającą problem, oznacz post jako rozwiązanie. Podobno ma to pomagać innym w odnalezieniu rozwiązania, gdyby zaczęli od wyszukiwarki. 😄

Anonim

Nie dotyczy

Na 99,9% kwota za takie "zakupy" zostanie dodatkowo doliczona do rachunku.