- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Jestem po burzliwej rozmowie z konsultantem na czacie. Z racji tego że nie chce już być w Orange, bo nie mają nic ciekawego dla mnie do zaoferowania. Chce po skończeniu umowy przenieś nr do innej sieci. Mam usługę Orange love komórkę plus net mobilny. I tu się pojawiają schody, nie mogę zachować nr. bo nie....
Pomocy.
Rozważam zerwanie umowy przed czasem, tylko co z ratami za sprzęt? Muszę je od razu zapłacić i czy to uwolni mój nr od Orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma migracji do karty z love - obecnie większość takich zleceń nie jest już realizowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
Co do reszty będą schody. Najlepiej zacząć od nowego operatora i zlecić tam przeniesienie numeru w trybie "koniec lojalki" lub inny wybrany (jeśli rozważasz płacenie extra opłat). Po potwierdzeniu daty przeniesienia numeru warto też złożyć pismo do Orange że chcesz by numer został oddany zgodnie z wnioskiem o nr XXXX (wpisujesz numer), a reszta usług do odłączenia z dniem X. Musisz też dograć terminy bo w zależności kiedy brałeś Love mogłeś mieć do tej umowy wypowiedzenie lub nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma migracji do karty z love - obecnie większość takich zleceń nie jest już realizowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
Teraz pozostaje mi decyzja czy wstrzymać się jeszcze chwilę i poczekać bliżej końca umowy, czy już szykować się do zmiany operatora.
Jedna rzecz nie daje mi spokoju, czy rzeczywiście jeśli zostało mi do końca lojalki mniej więcej pół roku to karta wynosi 20 gr?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange love
Mała aktualizacja do postu.
Nie sugeruje się info na stronie jaka jest kara za zerwanie umowy, ponieważ nie jest to podana realna kwota. Mają błąd w systemie i źle wylicza... Jak dla mnie jest to zabieg celowy...
Jeśli chcecie wiedzieć jaka jest kara za zerwanie umowy to trzeba liczyć to tak kwota ulgi przyznanej razy ilość dni pozostałych do końca umowy dzielone przez ilość dni na którą została zawarta umowa.