- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka jest cena za światłowód 600/100 dla firm
Cześć @Fade1224
@Fade1224powinieneś dostać na Twój adres e-mail dokumenty w formie elektronicznej podsumowujące warunki umowy( umowę, cennik i zawartość przedstawionej oferty). Jeśli dostałeś coś takiego na e-mail to powinieneś mieć w podsumowaniu warunków umowy w punkcie dotyczącym ceny pakiet usług Orange Love i pod tym w tabelce powinna być rubryka z informacją Dopłata za internet w budynku o typie zabudowy rodzinnej. W tej rubryce powinny znaleźć się informacja o dopłacie za domek jednorodzinny.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 tak wyglądały dokumenty do zamawianego przez rodziców Lova. PWU miał dopiero technik. Na pewno jak jest opcja z e-umową to wtedy jest widoczne od razu aby zaakceptować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 w żadnym nie ma. To są ogólnie regulaminy cenniki itd. Ten dokument o którym piszesz to Podsumanie Warunków Umowy. Jak ktoś robi e-umowe to wtedy po zalogowaniu się w w link jaki wejdzie pobiera pełen komplet dokumentów łacznie z PWU który jest zabezpieczony hasłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie bardzo rozumiem po co dalej dywagować na temat skoro kolega @Arti_Kn_Pl wszystko objaśnił tu światłowód 81,90zł - Nasz Orange - 356253 i to jest Rozwiązanie w tym wątku, to tyle ode mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Fade1224 to ja się zapytam inaczej. Po co bierzesz ten akurat jest??
Jeśli dlatego, że masz firmę w domy i wystarczy Ci Finbox i sieć wewnętrzna bez wymagań, to ok...
Jeśli chcesz założyć własny router i mieć publiczne IP, to nie tędy droga...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »