- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zachować numer komórkowy po rezygnacji z pakietu Orange Love Extra
@arthur, ale tak zrobiłeś i Ci to przeszło? Czy tak tylko się zorientowałeś i nie skorzystałeś z tej propozycji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marcin0216 Z propozycji nie skorzystałem, gdyż orientując się dalej po latach bezmyślnego siedzenia na drogim abonamencie, zobaczyłem, że Orange ma dobrą dla mnie promocję we Flex. Skorzystanie z niej wymaga jednak przejścia z obcej sieci. Wypowiedzenie umowy z Orange powierzyłem więc innemu operatorowi w ramach przeniesienia numeru z okresem wypowiedzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie. Zatem do autora - próbuj, być moze coś się zmieniło, ale obserwuj komunikaty sms na nr kontaktowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zrobiłem tak przedłużyłem numer obecny na 24 miesiące. Odłączy mi się od love i zakończy umowę z okresem rozliczeniowym. I podpisze mi inna osoba tzn mama nowa umowę 😆🤣 Ale nie rozumiem czasami promocji Orange. Stary klient ma gorzej 😡 Przechodzę na nowy pakiet extra tv + światłowód i oglądanie na własnym sprzęcie. Kupiłem podstawkę na AliExpress która będzie okej śmigać 4 gb razu. Bo 4k stream to jest nie wypal. Zacina się i wgl. Tak mogę się podzielić. Przynajmiej nie będzie przerwy w działaniu światłowodu 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gregorio999napisał(-a)Zrobiłem tak przedłużyłem numer obecny na 24 miesiące. Odłączy mi się od love i zakończy umowę z okresem rozliczeniowym. I podpisze mi inna osoba tzn mama nowa umowę 😆🤣
Można i tak 👍
@gregorio999napisał(-a)Ale nie rozumiem czasami promocji Orange. Stary klient ma gorzej 😡
Chyba jest to już regułą, że stary ma gorzej. Również byłem rozczarowany, dlatego poleciało wypowiedzenie i wziąłem inną ofertę z Orange z dobrą promocją dla "nowych"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiesz ja nie wyobrażam sobie jak nie można zadbać o klienta. Wiesz rachunek duży i stały klient i ma gorzej. Wiem że czasy się zmieniają. Kiedyś jeszcze dzwonili np z utrzymania klienta a teraz lipa. Tak jak musisz zerwać umowę i podpisać na nowo żeby oglądać na własnym sprzęcie tv. Nie chcę mi się wierzyć że się nie da migrować do nowej oferty. Tak się płaci i tak ale żeby takie problemy robic 🙄
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »